Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τρίτος στην ψηφοφορία για το All-Star Game

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τρίτος στην ψηφοφορία για το All-Star Game
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Έλληνας άσος βρίσκεται τρίτος στην ψηφοφορία για το All Star Game, μία θέση πίσω από τον Κέβιν Ντουράντ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στην εν εξελίξει ψηφοφορία για το All Star Game βρίσκεται στην τρίτη θέση των προτιμήσεων του κοινού. Μάλιστα, ο Ελληνας άσος είναι δεύτερος από τους «ψηλούς» της Ανατολικής Περιφέρειας, πίσω από τον Κέβιν Ντουράντ, που είναι δεύτερος στις συνολικές ψήφους.

Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς έχει συγκεντρώσει 2.145.835 ψήφους, με τον σούπερ-σταρ των Μπρούκλιν Νετς να έχει 2.360.435, με τις διαφορές, όπως διαπιστώνει κανείς, να είναι οριακές. Πρώτος σε όλη τη Λίγκα είναι ο Στεφ Κάρι, με 2.584.623 ψήφους, ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι τέταρτος με 2.018.725, με την πεντάδα να συμπληρώνεται από τον Νίκολα Γιόκιτς, που έχει 1.649.809 ψήφους.

Από εκεί και πέρα, ο Ντε Ρόζαν έχει 1.487.598 και είναι πρώτος γκαρντ στην Ανατολική Περιφέρεια, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι εντός των επιλογών είναι ο Κλέι Τόμπσον, που έχει να αγωνιστεί δύο χρόνια, αλλά και ο Κάιρι Ίρβινγκ, που έχει προλάβει να αγωνιστεί μόλις σε ένα ματς, αυτό κόντρα στην Ιντιάνα.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο πρώτοι σε ψήφους παίκτες γίνονται «αρχηγοί» των δύο ομάδων του All Star Game και στη συνέχεια διαλέγουν τους συμπαίκτες τους.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι Έλληνας καλαθοσφαιριστής. Έχει ύψος 2,11 μ.[3] και αγωνίζεται ως φόργουορντ για τους Μιλγουόκι Μπακς του NBA και την Εθνική Ελλάδας. Έχοντας κερδίσει μεταξύ άλλων δύο φορές τον τίτλο του MVP του πρωταθλήματος, τον Οκτώβριο του 2021 συμπεριλήφθηκε στη επετειακή επιλογή των 75 καλύτερων παικτών της ιστορίας του ΝΒΑ.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην Α2 κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης ως παίκτης του Φιλαθλητικού. Κατόπιν, επιλέχθηκε στο ΝΒΑ Ντραφτ στη θέση 15 από τους Μιλγουόκι Μπακς το 2013, όπου και εξελίχθηκε στον κορυφαίο παίκτη της ομάδας στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες και σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος του NBA, όντας μεταξύ άλλων πέντε φορές μέλος του All-Star Game ΝΒΑ. Το 2021 κατέκτησε για πρώτη φορά τον τίτλο του ΝΒΑ, κερδίζοντας παράλληλα το βραβείο του MVP των τελικών.

Έχει τον αριθμό 34 στη φανέλα του και το αγωνιστικό παρατσούκλι του είναι The Greek Freak.[9][Σημείωση 1] Στις 15 Δεκεμβρίου 2020 ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Μιλγουόκι Μπακς για 5 χρόνια για 228 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments