Διεθνή

Φρίκη στη Γαλλία: Παραδόθηκε στην αστυνομία κρατώντας το κεφάλι και τα γεννητικά όργανα του άνδρα που σκότωσε

Φρίκη στη Γαλλία: Παραδόθηκε στην αστυνομία κρατώντας το κεφάλι και τα γεννητικά όργανα του άνδρα που σκότωσε
Παραδόθηκε στους αστυνομικούς με αποδείξεις το κεφάλι και τα γεννητικά όργανα του άνδρα που σκότωσε

Εμβρόντητοι έμειναν αστυνομικοί ,σε αστυνομικό τμήμα στη νοτιοανατολική Γαλλία,  όταν εμφανίστηκε μπροστά τους ένας άνδρας και ομολόγησε ότι σκότωσε έναν άλλον. Για να αποδείξει μάλιστα τους ισχυρισμούς του, έβγαλε ως αποδεικτικά στοιχεία από το σακίδιο που κουβαλούσε το κεφάλι και το πέος του θύματός του.

«Ένα άτομο πήγε στην αστυνομία του Φρεζίς, αφού έκοψε το κεφάλι και το πέος ενός άνδρα» ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές της Προβηγκίας-Άλπεων-Κυανής Ακτής σε ένα δελτίο Τύπου.

Η δικαστική αστυνομία διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο 38χρονος δράστης «επιδείκνυε ένα ανθρώπινο κεφάλι» και «αμέσως οδηγήθηκε στο τμήμα και τέθηκε υπό κράτηση».

Ο συλληφθείς ήταν γνωστός στις αρχές για διάφορα μικροαδικήματα.

Οι έρευνες συνεχίζονται στον τόπο του εγκλήματος, το σπίτι του 38χρονου.

Και 2ο έγκλημα με αποκεφαλισμό

Πρόκειται για το 2ο περιστατικό που σημειώνεται στη νοατιοανατολική Γαλλία με αποκεφαλισμό. Λίγες ημέρες μετά τα Χριστούγεννας ένας άνδρας αποκεφάλισε και τεμάχισε τον συγκάτοικό του.

Το ακέφαλο πτώμα εντόπισαν δύο άνθρωποι που έκαναν περίπατο, ενώ το κεφάλι του θύματος βρέθηκε την επόμενη ημέρα, μέσα σε μια πλαστική σακούλα, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων.

Ο δράστης του φριχτού εγκλήματος συνελήφθη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments