Αθλητισμός

Τζόκοβιτς: Πότε βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό – Ποιος τον «καίει»

Τζόκοβιτς: Πότε βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό – Ποιος τον «καίει»
Τζόκοβιτς: Πότε βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό - Ποιος τον «καίει»

Θρίλερ για γερά νεύρα η υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς.  Ο Σέρβος τενίστας φέρεται αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους προκειμένου να συμμετάσχει στο αυστραλιανό open για το 21ο Grand Slam της καριέρας του.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ο ανεμβολίαστος Τζόκοβιτς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 16 Δεκεμβρίου – έναν μήνα περίπου πριν την έναρξη του Australian Open. Αν και ανεμβολίαστος, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της υπερασπιστικής του γραμμής, ο Τζόκοβιτς θα μπορούσε να αγωνιστεί με το πιστοποιητικό νόσησης.

Νόσηση στις 16 Δεκεμβρίου

Όπως αναφέρει το BBC, «το αποτέλεσμα του πρώτου PCR, το οποίο ήταν θετικό στον κορωνοϊό, έχει ημερομηνία 16 Δεκεμβρίου».

Χωρίς μάσκα σε εκδήλωση με παιδιά

Αν οι πληροφορίες που κυκλοφορούν οι δικηγόροι του τενίστα είναι αληθείς, ταυτόχρονα, ιταλικό δημοσίευμα του eurosport.it «καίει» τον Τζόκοβιτς αφού, σύμφωνα με αυτό, και με φωτογραφίες στα social media τις οποίες αναπαράγει, στις 17 Δεκεμβρίου, και αφού είχε ήδη διαγνωστεί θετικός, ο κορυφαίος τενίστας έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση τένις για παιδιά στο Βελιγράδι, και μάλιστα χωρίς να φοράει μάσκα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Τζόκοβιτς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και τον Ιούνιο του 2020.

Υπενθυμίζεται πως στον Νόβαν Τζόκοβιτς απαγορεύτηκε η είσοδος στην Αυστραλία, μόλις έφθασε αεροπορικώς στη Μελβούρνη προκειμένου να συμμετάσχει στο Australian Open.

Ο Σέρβος τενίστας παραμένει σε απομόνωση σε ξενοδοχείο της Μελβούρνης, με την ελπίδα οι δικηγόροι του να κερδίσουν τη δικαστική διαμάχη με την κυβέρνηση της Αυστραλίας, ώστε να του επιτραπεί η συμμετοχή στο Australian Open.

Η προσφυγή που έχει καταθέσει εκδικάζεται τη Δευτέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments