Ειδήσεις

Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό

Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό
Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Χαϊδαρίου “Αττικόν” εισήχθη το πρωί του Σαββάτου 8 Ιανουαρίου ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, με θετικό αποτέλεσμα σε μοριακό τεστ για την ανίχνευσητου νέου κορωνοϊού. Ο κ. Γλύξμπουργκ παρουσιάζει μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τέως βασιλιάς νοσηλεύεται σε συμβατική κλινική για ασθενείς με νόσο COVID – 19, […]

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Χαϊδαρίου “Αττικόν” εισήχθη το πρωί του Σαββάτου 8 Ιανουαρίου ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, με θετικό αποτέλεσμα σε μοριακό τεστ για την ανίχνευσητου νέου κορωνοϊού.

Ο κ. Γλύξμπουργκ παρουσιάζει μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τέως βασιλιάς νοσηλεύεται σε συμβατική κλινική για ασθενείς με νόσο COVID – 19, ενώ είναι πλήρως εμβολιασμένος και η κατάσταση της υγείας του παραμένει πολύ καλή, ενώ τα συμπτώματά του είναι μέχρι στιγμής ήπια.

Βεβαρυμένη η κατάσταση της υγείας του

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τις γιορτές ο τέως βασιλιάς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου στην Αργολίδα και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην Αθήνα με συμπτώματα ισχαιμικού επεισοδίου.

Ωστόσο η αρχική διάγνωση αναιρέθηκε με την άφιξή του στο ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αθηνών

Ο τέως Βασιλιάς, το τελευταίο διάστημα είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Κατά το παρελθόν είχε υποστεί και πάλι εγκεφαλικό επεισόδιο και είχε νοσηλευτεί για τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments