Ελλάδα

Πάρος: Βιασμό από συγγενικό της πρόσωπο, κατήγγειλε κοπέλα που αγνοούνταν [vid]

Πάρος: Βιασμό από συγγενικό της πρόσωπο, κατήγγειλε κοπέλα που αγνοούνταν [vid]
Εμφανίστηκε στο Α/Τ Καμινίων στον Πειραιά και μίλησε για τον εφιάλτη που ζούσε από τα 15 της. Την βίαζε ο πατριός της.

Ένα θρίλερ με θύμα μία 20χρονη κοπέλα στην Πάρο, εκτυλίσσεται τα τελευταία 24ωρα.

Πρόκειται για μία αστυνομική υπόθεση, η οποία έχει παρουσιάσει ήδη αλλεπάλληλες ανατροπές.

Η κοπέλα είχε εξαφανιστεί. Σήμερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως σε αστυνομικό τμήμα στα Καμίνια του Πειραιά. Εκεί εξήγησε πως έφυγε από την Πάρο οικειοθελώς για να γλιτώσει και πως δεν χρειάζεται να την αναζητούν.

Κατήγγειλε συγκεκριμένα, πως οργάνωσε τη φυγή της, ώστε να σωθεί καθώς από τα 15 της πέφτει κατ’ εξακολούθηση θύμα βιασμού. Ως βιαστή της, κατονόμασε τον πατριό της.

Πάρος: Ανατροπή στην εξαφάνιση 20χρονης: Καταγγέλλει βιασμό από συγγενικό της πρόσωπο - Documento

Πώς σήμανε συναγερμός για την υπόθεση

Όλα ξεκίνησαν με μία ανάρτηση στο Facebook από την «Ομάδα Αγάπης». Η ανακοίνωση της ομάδας που δημοσίευσε το syrospress ανέφερε: «Την προσοχή σας παρακαλώ. Χάθηκε Από την Πάρο η Νεκταρία Κυριακή κανταράκια Σιφναίου την Τετάρτη πρωί 9 η ώρα ,που μας πέρασε .

Όποιος έχει κάποια πληροφορία που μπορεί να ωφελήσει παρακαλώ να ενημερώσει άμεσα το Αστυνομικό τμήμα της Νάουσα Πάρου ή το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα.

Την ημέρα που χάθηκε φορούσε καφέ μπουφάν , μαύρο παντελόνι και είχε μαζί της μια τσάντα μαύρη. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να βρεθεί άμεσα. Κοινοποιήστε η αν την έχετε δει κάπου ενημερώστε το αστυνομικό τμήμα».

Λίγες ώρες αργότερα το τοπικό μέσο επανέρχεται στην υπόθεση καθώς οι πληροφορίες για το 20χρονο κορίτσι είναι πολλές, σύμφωνα με τους διαχειριστές της «ομάδας αγάπης», που αναζητούν την κοπέλα.

Χαρακτηριστικά γράφουν: «Πληροφορίες έχω δεχτεί πάρα πολλές. Το θέμα είναι ότι το κορίτσι ακόμα δεν έχει βρεθεί. Μίλησα πριν από λίγο με την γιαγιά και τον αδελφό της οι οποίοι ανησυχούν πολύ…Το μόνο που θέλουν να ξέρουν ότι το κορίτσι είναι καλά … Εάν το κορίτσι μας διαβάζει και θέλει, μπορεί να μας στείλει τουλάχιστον ένα μήνυμα.

Νεκταρία μου όλοι στο νησί σε αγαπάμε και ανησυχούμε για εσένα.. Σε παρακαλώ πολύ προσωπικά ,δώσε μας ένα σήμα ότι είσαι καλά και συνέχισε την ζωούλα σου όπως εσύ νομίζεις καλύτερα!!”

Υπάρχουν πληροφορίες ότι κόπηκε εισιτήριο σε πλοίο στο όνομά της, χωρίς αυτό να είναι επιβεβαιωμένο. Έχουμε όλοι το νου μας και κοινοποιούμε να βοηθήσουμε!!». Καταγγελία βιασμού πίσω από την «εξαφάνιση» 20χρονης από την Πάρο | Η Εφημερίδα των Συντακτών

Η καταγγελία της κοπέλας για βιασμό, από τον πατριό της, ήδη από τα 15 της χρόνια

Αργά το απόγευμα όμως η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή καθώς σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Alpha η 20χρονη πηγαίνει σε αστυνομικό τμήμα του Πειραιά και καταγγέλλει συγγενικό της πρόσωπο για βιασμό.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό η 20χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι είναι καλά στην υγεία της και ότι έφυγε διότι ο πατριός της την βίαζε από την ηλικία των 15 ετών και ότι αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να φύγει από την Πάρο.

Η 20χρονη κοπέλα υπέβαλε μήνυση και πλέον αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις, καθώς οι αστυνομικοί συλλέγουν στοιχεία για την υπόθεση και αναμένεται να αναζητήσουν άμεσα τον πατριό της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments