Αθλητισμός

SuperLeague: Τρεις αλλαγές στο υγειονομικό πρωτόκολλο

SuperLeague: Τρεις αλλαγές στο υγειονομικό πρωτόκολλο
SuperLeague: Ο Ξενοφών Ρούσης αποκάλυψε σε συνέντευξη του τις τρεις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ο Ξενοφών Ρούσης κατά την διάρκεια συνέντευξης του αποκάλυψε το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο του πρωταθλήματος της SuperLeague. Ο επικεφαλής της υγειονομικής επιτροπής της Superleague, Ξενοφών Ρούσης, αποκάλυψε τις τρεις αλλαγές που θα γίνουν στο υγειονομικό πρωτόκολλο του πρωταθλήματος.

Ο κ. Ρούσης αφού χαρακτήρισε άδικο το μέτρο περί παρουσίας μόνο 1000 φιλάθλων μάξιμουμ σε κάθε ματς, δήλωσε πως οι τρεις αλλαγές θα ισχύσουν από την Δευτέρα (10/1) και είναι οι εξής:

– Πρώτον να αναβάλλεται αγώνας εάν και εφόσον υπάρχουν έξι θετικοί παίκτες και ο προπονητής μαζί, κάτι που δεν ίσχυε πριν.

– Να αναβάλλεται αγώνας όταν είναι δύο θετικοί γκολκίπερ (σ.σ. δεν ανέφερε τον συνολικό αριθμό των γκολκίπερ, που θα πρέπει να έχει μία ομάδα).

– Ομάδα που έχει μπει σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων και έχει σταματήσει τις προπονήσεις της προτάθηκε να αγωνίζεται αφού περάσουν τουλάχιστον 3 ημέρες μετά το πέρας της καραντίνας της.

Για τους διαιτητές, και τα τεστ τους, πρόσθεσε: «Οι διαιτητές και αυτοί υποβάλλονται σε τεστ τακτικά. Αυτοί, που είναι στους αγώνες 48 ώρες ή 24 ώρες με rapid test. Υπήρξε ύφεση και επετράπη το rapid. Τώρα έχουμε επανέλθει στο μοριακό. Δεν νομίζω ότι δεν περνάνε έλεγχο όποιοι πάνε στο VAR».

Τι ανέφερε ο Γιώργος Μποροβήλος

Στην ίδια εκπομπή εμφανίστηκε και ο πρόεδρος της Superleague, Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο πόσο δυσκολεύει η κατάσταση με το πρόγραμμα -λόγω των πολλών αναβολών, τονίζοντας ωστόσο πως προέχει η υγεία όλων των εμπλεκόμενων στο πρωτάθλημα.«Μας δημιουργούν μεγάλα προβλήματα αλλά πρέπει να σεβαστούμε την υγεία των παικτών και όχι μόνο. Πρέπει να βρούμε ημερομηνίες. Πρέπει να διεξαχθούν με ιεράρχηση οι αγώνες. Κοιτάξτε σίγουρα έχουμε κάνει πολλά σενάρια για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Εμείς περιμένουμε ότι θα έχουμε μία κορύφωση μέχρι 20 Γενάρη.

Εμείς κάνουμε μόνο PCR και τηρούμε το πρωτόκολλο και ελπίζουμε να βγει το πρόγραμμα έστω και στριμωχτά. Εφόσον μετά τις 20 μπορεί να υπάρξει μία αποκλιμάκωση θα μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα.

Έχω μία θεσμική ιδιότητα. Η κάθε ομάδα υπερασπίζεται τα συμφέροντά της όπως εκείνη νομίζει και το λέω γενικότερα» δήλωσε ο πρόεδρος του συνεταιρισμός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments