Lifestyle

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν άγιος άνθρωπος, δεν πείραξε ποτέ κανέναν»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν άγιος άνθρωπος, δεν πείραξε ποτέ κανέναν»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Αναγκάστηκα κάποτε να πουλήσω ένα εξοχικό που είχα σε ένα νησί για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο».

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στα  επαγγελματικά του, για τη σχέση που έχει με το χρήμα, αλλά και για τον αδικοχαμένο  ηθοποιό Νίκο Σεργιανόπουλο.

«Έρχομαι πρώτος και φεύγω τελευταίος από το θέατρο. Είμαι οργανωτικός, η φράση χύμα σε μένα δεν υπάρχει. Είμαι αγχώδης, για μένα δεν υπάρχει αύριο. Δεν σκέφτομαι ποτέ τα λεφτά, είναι χαρτιά με νούμερα. Μόλις ακούω τη φράση «δουλίτσα να υπάρχει», θέλω να αυτοκτονήσω. Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Ο Νίκος ήταν μια απόλαυση και μέσα στο χιούμορ πάντα, γελούσαμε τόσο πολύ»

Αναγκάστηκα κάποτε να πουλήσω ένα εξοχικό που είχα σε ένα νησί για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο. Με τη σύζυγό μου δεν έχουμε καλή σχέση με το χρήμα, έχουμε περάσει πολύ φτωχικά και πολύ πλούσια. Αλλάζω συχνά σπίτια γιατί πλήττω», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης κατέληξε μιλώντας για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Ο Νίκος ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ ευαίσθητος, με πολλές υπαρξιακές αγωνίες. Ήταν ένα θαυμάσιο παιδί, ένα χρυσό παιδί, άγιος άνθρωπος, δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Ο Νίκος ήταν μια απόλαυση και μέσα στο χιούμορ πάντα, γελούσαμε τόσο πολύ».

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Η συγκλονιστική αναφορά του Πάνου Σόμπολου στον φόνο του ηθοποιού

«Ήταν 7.40 το πρωί της Κυριακής 8 Ιουνίου του 2008, όταν πληροφορήθηκα τη δολοφονία και πήγα αμέσως στην οδό Μετεώρων, στο Παγκράτι, με το συνεργείο του Mega, ώστε να μεταδώσω την έκτακτη αυτή είδηση του θανάτου του Νίκου Σεργιανόπουλου. Όταν ανέβηκα στο σπίτι, είδα τον Νίκο Σεργιανόπουλο σε ύπτια θέση, με τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα.

Ήταν κατασφαγμένος, γυμνός, με αίματα στο πρόσωπο, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το σπίτι ήταν άνω κάτω και η οικιακή βοηθός, που ανακάλυψε πρώτη το πτώμα, ήταν σε κακό χάλι» περιγράφει ο δημοσιογράφος. «Η περίπτωση του Σεργιανόπουλου ξύπνησε μνήμες από την υπόθεση Ταχτσή. Είναι από τα σπάνια εγκλήματα τέτοιου είδους που εξιχνιάστηκαν»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments