Ελλάδα

Σκόπελος: Εντοπίστηκε σορός σε παραλία – Πιθανόν ανήκει σε μοναχό που αγνοείται

Σκόπελος:  Εντοπίστηκε σορός σε παραλία – Πιθανόν ανήκει σε μοναχό που αγνοείται
Η σορός αναμένεται να μεταφερθεί εντός της ημέρας στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Λάρισας

Σε 58χρονο μοναχό, που αγνοείται από τις 22 Δεκεμβρίου, όταν είχε πάει για ψάρεμα στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους, εκτιμούν οι λιμενικές Αρχές ότι ανήκει η σορός ενός άνδρας με ράσα που εντοπίστηκε σήμερα σε παραλία της Σκοπέλου.

Η σορός αναμένεται να μεταφερθεί εντός της ημέρας στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Λάρισας όπου αναμένεται να διεξαχθεί νεκροψία νεκροτομή αλλά και εξέταση DNA.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο πρώτος συναγερμός για την εξαφάνιση του 58χρονου μοναχού είχε σημάνει στις 22 Δεκεμβρίου του 2021, όταν ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ότι ο 58χρονος ερασιτέχνης αλιέας δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ο 58χρονος μοναχός είχε μεταβεί πρωινές ώρες της 20-12-21 στη θαλάσσια περιοχή του Κόλπου Αγίου Όρους για διενέργεια ερασιτεχνικής αλιείας και έκτοτε αγνοείται.

Δύο ημέρες αργότερα, στις 24 Δεκεμβρίου μετά από εντατικές έρευνες του Λιμενικού είχε εντοπιστεί η βάρκα του και υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου, οι λιμενικές Αρχές Ιερισσού, Αγίου Όρους, Ουρανούπολης, Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου, με την συμμετοχή δύο πλωτών περιπολικών οχημάτων αλλά και δύο ιδιωτικών σκαφών, έκαναν εκτεταμένες έρευνες προς εντοπισμό του 58χρονου αλιέα, οι οποίες έπεσαν στο κενό.

Μετά από έρευνες των λιμενικών αρχών είχε εντοπιστεί η λέμβος χωρίς τον μοναχό και είχε ρυμουλκηθεί στο λιμένα Δάφνης Αγίου Όρους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments