Διεθνή

Μπριζίτ Μακρόν: Το ανώνυμο τηλεφώνημα για τον «προεδρικό» εραστή του Εμανουέλ

Μπριζίτ Μακρόν: Το ανώνυμο τηλεφώνημα για τον «προεδρικό» εραστή του Εμανουέλ
Οι "αποκαλύψεις" γίνονται στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Στην Κόλαση των Προεδρικών Εκστρατειών»

Στο στόχαστρο βρίσκεται το ζεύγος Μακρόν, καθώς μετά τις πρόσφατες επιθέσεις στην Πρώτη κυρία της Γαλλίας, σειρά φαίνεται πως πήρε ο Γάλλος πρόεδρος.

Σύμφωνα με ένα νέο ντοκιμαντέρ, η Μπριζίτ Μακρόν δέχθηκε ανώνυμο τηλεφώνημα στο οποίο της αποκάλυπταν ότι ο σύζυγός της βρισκόταν εκείνη την ώρα με τον…εραστή του!

Η «αποκάλυψη» στο τηλεφώνημα

Άγνωστο πώς, ο δράστης κατάφερε – παρά την υψηλού επιπέδου ασφάλεια των τηλεφωνικών κλήσεων – να επικοινωνήσει με την 68χρονη Μπριζίτ Μακρόν και να της πει: «Γνωρίζω ότι ο σύζυγός σου βρίσκεται αυτή τη στιγμή με έναν άνδρα στο τάδε μέρος». Αυτά τουλάχιστον υποστηρίζει ο πολιτικός σχολιαστής Νικολά Πριζέτ στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Στην Κόλαση των Προεδρικών Εκστρατειών» σε ένα από τα δημοφιλέστερα ειδησεογραφικά τηλεοπτικά δίκτυα της Γαλλίας, το BFM.

Ο γερουσιαστής Φρανσουά Πατριά, μέλος του κόμματος LREM του Γάλλου προέδρου, επιβεβαίωσε στο ντοκιμαντέρ ότι η πρώτη κυρία της χώρας έπαθε σοκ με το τηλεφώνημα για τον άνδρα της, όπως η ίδια είπε αργότερα σε φιλικά πρόσωπα: «Αντιλαμβάνεστε τι τολμούν να λένε; Δεν θα σταματήσουν πουθενά. Λυπήθηκα και σοκαρίστηκα όταν το άκουσα αυτό, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε».

Οι ισχυρισμοί του αγνώστου έρχονται μετά τις σκανδαλώδεις, πλην ανεπιβεβαίωτες φήμες για την προσωπική ζωή του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας καθώς και τη λάσπη που εκτόξευσε πρόσφατα ακροδεξιό περιοδικό κατά της ίδιας της συζύγου του κεντρώου προέδρου, Μπριζίτ, ότι γεννήθηκε… άνδρας. Υπόθεση για την οποία έχει ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Το ντοκιμαντέρ σημειώνει επίσης ότι η κυρία Μακρόν έχει πληγωθεί από την κριτική για τις ενδυματολογικές της επιλογές αφότου έγινε πρώτη κυρία της Γαλλίας το 2017. Στο ίδιο πρόγραμμα η συγγραφέας και έμπιστη της Μπριζίτ, Γκαέλ Τσακαλόφ υποστήριξε ότι ούτε «η ομάδα συνεργατών του υποψηφίου Μακρόν δεν την στήριζε και τους άκουγα να λένε: “δεν πρέπει να εμφανίζεται πολύ, μπορεί να βλάψει την εικόνα του υποψηφίου μας”». Σύμφωνα με την ίδια το προεκλογικό επιτελείο του Μακρόν θεωρούσε ότι η Μπριζίτ ήταν «πολύ βουρτσισμένη, καθόταν πολύ συχνά σταυροπόδι, φορούσε πάρα πολύ μακιγιάζ, ήταν υπερβολικά φανταχτερή (bimbo)»

Παραμένει φαβορί ο Μακρόν

Παρά τις επιθέσεις, ο Μακρόν παραμένει το φαβορί στις προεδρικές εκλογές της ερχόμενης άνοιξης, με την τελευταία δημοσκόππηση των Ipsos-Sopria Steria να του δίνει 26% στην πρόθεση ψήφου στον πρώτο γύρο, σε μεγάλη απόσταση από την ακροδεξιά αντίπαλό του Μαρίν Λεπέν (17%)

Η «λαθραία» αγάπη και η διαφορά ηλικίας

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 1993, όταν ο 15χρονος τότε Εμανουέλ Μακρόν είχε ως καθηγήτρια στο μάθημα της Λογοτεχνίας την 39χρονη τότε Μπριζίτ σε γυμνάσιο της Αμιένης. Η Μπριζίτ χώρισε αργότερα τον σύζυγό της, με τον οποίο είχε αποκτήσει τρία παιδιά, για να παντρευτεί τον Μακρόν το 2007.

Η ηλικιακή διαφορά των 24 χρόνων μεταξύ των Μακρόν τους δημιουργούσε ανέκαθεν προβλήματα. Ο δεσμός του με τη μέλλουσα κυρία Μακρόν, τότε παντρεμένη καθηγήτρια και μητέρα τριών παιδιών, προκάλεσε σκάνδαλο, αλλά το ζευγάρι παραμένει έκτοτε μαζί. Στο βιβλίο και πολιτικό του μανιφέστο με τίτλο «Επανάσταση», ο Πρόεδρος Μακρόν περιέγραψε την υπόθεση ως «μια αγάπη συχνά λαθραία, συχνά κρυμμένη, παρεξηγημένη από πολλούς πριν τελικά υπερισχύσει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments