Lifestyle

Έλενα Χριστοπούλου: Δεν χρωστάω σε κανέναν, μου χρωστάνε

Έλενα Χριστοπούλου: Δεν χρωστάω σε κανέναν, μου χρωστάνε
Έλενα Χριστοπούλου: Η κόουτς μοντέλων ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με την καριέρα και τα προσωπικά της.

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show». Η σιδηρά κυρία της showbiz, κάνει τον δικό της απολογισμό, για το 2021, και θυμάται στιγμές από την εποχή που έκανε διαφορετικές δουλειές για να επιβιώσει.

«Κανένας δεν με έχει βοηθήσει εμένα στα επαγγελματικά. Δεν χρωστάω σε κανένα. Μου χρωστάνε, δεν χρωστάω. Το σκέφτομαι πάρα πολύ αυτό το πράγμα τον τελευταίο καιρό. Εγώ έκανα πάντα πολλαπλασιασμό με τις σχέσεις μου, προσωπικές, επαγγελματικές, φιλικές. Δεν διαιρούσα ποτέ και δεν αφαιρούσα από τους άλλους», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

“Δεν μετανιώνω που ασχολήθηκα με την τηλεόραση”

«Πατούσα κάθε τόσο pause και έπιανα το κεφάλι μου κάθε φορά που μιλούσα επιθετικά και νευρικά. Ήμουν λαβωμένη μέσα μου από κάτι από όλα έχουμε βιώσει». «Δεν μετανιώνω που ασχολήθηκα με την τηλεόραση. Μ΄αρέσει πολύ με αποκορύφωνα το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Γάργαρο νεράκι μου φάνηκε”».

Στην πορεία της πέρασε από πολλά επαγγέλματα μέχρι να καταλήξει στην τηλεόραση. «Δούλεψα από σέρβις, σε μπαρ, πήγα σε μία σχολή υποκριτικής γιατί πάντα έκανα το στρίβειν διά του αρραβώνος στα πράγματα. Όταν νιώθω ότι βαριέμαι δεν παίζει να με κρατήσει κανείς πίσω».

Τι είναι αυτό που της έχει ζητήσει πολλάκις ο σύντροφός της, Αποστόλης Κώτσης, και του έχει αρνηθεί; «Μου έχει προτείνει πολλές φορές ο Αποστόλης να τα παρατήσουμε και να πάμε σε ένα βουνό αλλά αρνήθηκα» εξομολογήθηκε.

Επαγγελματικά νιώθει πως δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν

«Δεν με έχει βοηθήσει κανένας εμένα. Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν, αντιθέτως μου χρωστάνε. Είμαι απόλυτη 1000%» είπε κατηγορηματικά. Στη ζωή της θα ήθελε να μην έχει πληγωθεί τόσο πολύ στην προσωπική της ζωή.

«Δεν θα ήθελα να έχω τόσες πληγές στη ζωή μου. Έχω πάρα πολλές πληγές μέσα μου στα προσωπικά μου. Άφηνα τις πληγές μου και κακοφορμούσαν γιατί ήμουν μία ωραία στρουθοκάμηλος. «Δεν είναι πληγή ο έρωτας, είναι χαρά και το έμαθα τώρα πια, δεν το ήξερα πριν. Παλιά είχα την ταλαιπωρία στο αίμα μου» πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments