Trash

MasterChef 6 Κριτές: Η ερώτηση που «λατρεύει» να κάνει ο Σωτήρης Κοντιζάς [vid]

MasterChef 6 Κριτές: Η ερώτηση που «λατρεύει» να κάνει ο Σωτήρης Κοντιζάς [vid]
MasterChef 6 Κριτές: Το πού μένει ο κάθε διαγωνιζόμενος φαίνεται πως είναι μια από τις αγαπημένες ερωτήσεις του Σωτήρη Κοντιζά, ενός εκ των τριών κριτών.

Λίγο μετά την πρεμιέρα του MasterChef 6 που σημείωσε αρκετά μεγάλη τηλεθέαση, ανέβηκε στο επίσημο προφίλ του ριάλιτι Μεγαρικής στο Instagram ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με τους τρεις κριτές.  MasterChef 6

MasterChef 6: Μάλλον ψάχνει να μετακομίσει ο σεφ

Σε αυτό το βίντεο ακούγεται ο Σωτήρης Κοντιζάς να κάνει ερωτήσεις στους διαγωνιζόμενους για το πού μένουν, με ποιον και πόσο πληρώνουν στο ενοίκιο. «Ανεβαίνει το κέντρο, έχει πάει…», σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση ο Σωτήρης Κοντιζάς. Οι κριτές είχαν δακρύσει από τα γέλια. Μάλλον φαίνεται πως θέλει να δραστηριοποιηθεί και σε άλλους χώρος ο σεφ.

«Τι έχεις πάθει; Τι ρωτάς;», ακούγεται να λέει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον Σωτήρη Κοντιζά, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης διερωτήθηκε το εξής: «Θες να ασχοληθείς με το real estate;». «Δύσκολο πράγμα να ψάχνεις σπίτι. Βοηθήστε σας παρακαλούμε τον Σωτήρη Κοντιζά με την έρευνά του στα σχόλια», είναι το σχόλιο της λεζάντας που συνοδεύει την ανάρτηση στο Instagram. Οι χρήστες έχουν αφήσει μόνο φατσούλες με κλάματα.

MasterChef 6

Tι έφαγε μαζί με την οικογένειά του ο Σωτήρης Κοντιζάς

Ο Δημήτρης είναι ένας εκ των υποψηφίων που θέλησε να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στο MasterChef 2022.Οπως εξήγησε, θέλει να είναι ο νικητής του MasterChef για να ξανανοίξει το εστιατόριό του, στο οποίο, μάλιστα, είχε φάει και ο Σωτήρης Κοντιζάς. O οποίος μάλιστα είχε πληρώσει 84 ευρώ το άτομο. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο διαγωνιζόμενος, ο Σωτήρης Κοντιζάς κι η οικογένειά του είχαν φάει στρείδια, αχινοσαλάτα και μακαρονάδα με γαρίδες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments