Ελλάδα

ΑΣΟΕΕ: Ένταση και συλλήψεις – Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας

ΑΣΟΕΕ: Ένταση και συλλήψεις – Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας
Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου

Στις συλλήψεις έξι ατόμων προχώρησε η αστυνομία καθώς προσπαθούσαν να «στήσουν» στέκι εντός του χώρου του πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που επιχειρούσαν να δημιουργήσουν στέκι εντός του πανεπιστημιακού χώρου, γκρεμίζοντας έναν τοίχο. Τα νεαρά άτομα που έχουν συλληφθεί οδηγούνται στην Ασφάλεια.

Ξυλοδαρμός καθηγητή στην ΑΣΟΕΕ

Άλλο ένα επεισόδιο στην ΑΣΟΕΕ σημειώθηκε εχθές,αφού ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε λίγο μετά τις 4:20 το απόγευμα σε αμφιθέατρο, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών εν ώρα μαθήματος και επιτέθηκε σε καθηγητή. Περίπου πέντε άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν, διέκοψαν και χτύπησαν καθηγητή που δίδασκε στο αμφιθέατρο το μάθημα Χρηματοοικονομική Διοίκηση του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν φοιτητές προσπάθησαν να προστατεύσουν τον καθηγητή τους ξυλοκοπήθηκαν και αυτοί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα υποστήριξε στους αστυνομικούς πως πίσω από τον ξυλοδαρμό του κρύβονται τρεις καθηγητές με τους οποίους βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη.

Όπως έγινε γνωστό ο καθηγητής, σε λίγους μήνες πρόκειται να δικαστεί για το αδίκημα της τοκογλυφίας, ενώ η Εισαγγελία τον ερευνά για αδικήματα που αφορούν γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων.

Αστυνομική επιχείρηση για εκκένωση κατάληψης στο ΑΠΘ

Νωρίτερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, οι αστυνομικές αρχές πραγματοποίησαν μία νέα έφοδο στο ΑΠΘ προκειμένου να εκκενώσουν ακόμη μία κατάληψη. Η νέα κατάληψη έγινε από αντεξουσιαστές λίγα 24ωρα μετά την εκκένωση της κατάληψης στο «Στέκι στο Βιολογικό».

Πρόκειται για την κατάληψη που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας πίσω από το κτίριο του Χημικού, περίπου 100 μέτρα από το «Στέκι στο Βιολογικό», όπου την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχε πραγματοποιηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση δίνοντας τέλος στην 34χρονη κατάληψη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments