Lifestyle

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Σε αμηχανία με ερώτηση για τα προσωπικά της

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Σε αμηχανία με ερώτηση για τα προσωπικά της
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Για να έχω δηλώσει ότι είμαι τρελά ερωτευμένη, πάει να πει πως είμαι, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες».

Την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή  The 2night Show. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία που σημειώνει ο Σασμός ενώ ήρθε σε τρομερή αμηχανία όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή.

Για τον έρωτα της ζωής της

«Οι πληροφορίες μου λένε ότι είσαι σε μια πολύ ωραία κατάσταση. Ωραίο είναι αυτό. Με τον που ‘ σαι Θανάση ε; Για να μην λες ότι δεν τα ξέρω. Έχεις δηλώσει εσύ πως είσαι τρελά ερωτευμένη, δεν φταίω τώρα εγώ. Βέβαια και το έχεις δηλώσει» είπε αρχικά  ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη απάντησε με τρομερή  αμηχανία: «Καλή είναι. Ναι εντάξει. Όλα τα ξέρεις και με τρομάζεις. Για να έχω δηλώσει ότι είμαι τρελά ερωτευμένη, πάει να πει πως είμαι. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες»

Μιλώντας για την σειρά σασμός, η δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε τους λόγους που την ιντριγκάρει, λέγοντας: «Η ιστορία είναι πολύ δυνατή. Έχει αίμα, έρωτα, αγάπη, εκδίκηση, έχει πολλά πράγματα για να παίξεις. Είναι μια απαγορευμένη αγάπη, είναι σαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα αν το δούμε ρομαντικά».

Όσο για την Κρήτη όπου διαδραματίζεται η σειρά και όπου οι ηθοποιοί πραγματοποιούν τα γυρίσματα, είπε: «Όταν πήγα για πρώτη φορά στην Κρήτη, με μαγνήτισε η ενέργειά της. Δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς. Και σκεφτόμουν τότε ότι θα μπορούσε άνετα να μείνω μόνιμα στην Κρήτη και ειδικά στα Χανιά».

Η μεγάλη επιτυχία της ταινίας για τις 16 γυναικοκτονίες και το νόημα πίσω από αυτήν

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αναφέρθηκε, επίσης, στο βίντεο “Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)” της Lacta για την ευαισθητοποίηση στο θέμα της έμφυλης βίας και των γυναικοκτονιών που έγινε viral. Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Όπως είπε: «Το βιώσαμε πολύ έντονα. Αφού βγήκε το βίντεο, για μια βδομάδα, λαμβάναμε ακραία πράγματα, προσωπικές εμπειρίες, μαρτυρίες γυναικών, φωτογραφίες από κακοποιημένες γυναίκες. Όταν κάναμε το βίντεο ήμασταν στις 13 γυναικοκτονίες και έχουν γίνει άλλες τόσες. Είναι σοκαριστικό».

Όσο για το εάν πιστεύει πως οι θύτες μπορούν να σοκαριστούν βλέποντας το βίντεο, εμφανίστηκε προβληματισμένη, λέγοντας: «Πραγματικά δεν ξέρω. Θα σου πω. Ξέρω μια περίπτωση που ο άνθρωπος ο οποίος κακοποιούσε την σύντροφό του, ανέβασε το βιντεάκι και έγραψε από πάνω “Κοίτα να δεις τι άνθρωποι υπάρχουν” και το κατέκρινε. Αυτός προφανώς δεν το παραδέχεται ούτε στον ίδιο του τον εαυτό ότι έχει κάνει ακραία απάνθρωπα πράγματα. Υπάρχει πολλή τρέλα εκεί έξω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments