Ελλάδα

Ηράκλειο: Πολίτης δάγκωσε αστυνομικό στο πιγούνι για να αποφύγει τον έλεγχο

Ηράκλειο: Πολίτης δάγκωσε αστυνομικό στο πιγούνι για να αποφύγει τον έλεγχο
Ηράκλειο: Σε τυπικό  έλεγχο που έκαναν άνδρες της ΟΠΚΕ σε δύο άτομα, ο ένας από αυτούς επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό, με αποτέλεσμα να τον δαγκώσει στο πηγούνι του.

Μέλος της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) τραυματίστηκε σοβαρά από πολίτη κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στο Ηράκλειο, το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr, σε τυπικό  έλεγχο που έκαναν άνδρες της ΟΠΚΕ Ηρακλείου σε δύο άτομα, ο ένας από αυτούς επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό, με αποτέλεσμα να τον δαγκώσει στο πρόσωπο και να του κόψει κομμάτι από το πηγούνι του.

Το μέλος της ΟΠΚΕ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ τα δύο άτομα συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν μπροστά στη Δικαιοσύνη για να αναλάβουν την ευθύνη των πραξεών τους.

Δείτε τη σοκαριστική φωτογραφία

Ασθενοφόρο μετέφερε 320 κιλά κάνναβης

Απίστευτο! Ασθενοφόρο μετατράπηκε σε…βαποράκι. Αντί για ασθενείς εντοπίστηκε να μεταφέρει 320 κιλά κάνναβης στην Ηγουμενίτσα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, κλιμάκιο αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, του Τμήματος Τροχαίας και του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, προχώρησε στη κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών το πρωί του Σαββάτου.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο οδηγός του ασθενοφόρου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Στην κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών προχώρησε σήμερα (15-01-2022) το πρωί στην Ηγουμενίτσα κλιμάκιο αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας και του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας.

Για την υπόθεση συνελήφθη ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, οι αστυνομικοί εντόπισαν ασθενοφόρο που οδηγούσε ο κατηγορούμενος και κατά την έρευνα που διενήργησαν στο εσωτερικό του διαπίστωσαν ότι ήταν έμφορτο με ταξιδιωτικούς σάκους.

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκαν (13) σάκοι, που περιείχαν συνολικά (129) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -319- κιλών και -200- γραμμαρίων. Επίσης, στην κατοχή του οδηγού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, χρηματικό ποσό -900- ευρώ και -3- κινητά τηλέφωνα. Ακόμη, κατασχέθηκε το ασθενοφόρο, ιδιοκτησίας ιδιωτικής μονάδας υγείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments