Lifestyle

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Καίτη Γαρμπή – «Με εξοργίζει και με ντροπιάζει»

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Καίτη Γαρμπή –  «Με εξοργίζει και με ντροπιάζει»
Θύελλα έχει ξεσπάσει στη Θεσσαλονίκη, για την υπόθεση της 24χρονης η οποία έπεσε θύμα βιασμού από παρέα ανδρών μέσα σε σουϊτα ξενοδοχείου την Πρωτοχρονιά. Όλα αποκαλύφθηκαν μετά τη σοκαριστική ομολογία ενός εκ των δραστών σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανάρτηση την οποία κατέβασε λίγο αργότερα. Ωστόσο οι αποκαλύψεις παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας, καθώς εμπλέκονται γνωστά πρόσωπα, ενώ […]

Θύελλα έχει ξεσπάσει στη Θεσσαλονίκη, για την υπόθεση της 24χρονης η οποία έπεσε θύμα βιασμού από παρέα ανδρών μέσα σε σουϊτα ξενοδοχείου την Πρωτοχρονιά. Όλα αποκαλύφθηκαν μετά τη σοκαριστική ομολογία ενός εκ των δραστών σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανάρτηση την οποία κατέβασε λίγο αργότερα. Ωστόσο οι αποκαλύψεις παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας, καθώς εμπλέκονται γνωστά πρόσωπα, ενώ θέση έχουν αρχίσει να παίρνουν ο ένας μετά το άλλον, στο γαϊτανάκι των φημών που ξετυλίγεται… Ήδη ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος διέψευσε κάθε εμπλοκή του, ενώ και το μαγαζί «Αχίλλειο» πήρε θέση στις αποκαλύψεις.

Η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, η οποία συχνά τοποθετείται για μεγάλα  κοινωνικά ζητήματα, σχολίασε από την πλευρά της, στο Twitter το θέμα κατακρίνοντας όσους έχουν κάνει «victim blaming» διερωτώμενοι για το «τι δουλειά είχε η 24χρονη στο ξενοδοχείο». «Την νάρκωσαν,την βίασαν, την ταπείνωσαν στερώντας της τον έλεγχο του σώματος της, έρμαιο στις ορέξεις τους. Η υπόθεση της Θεσσαλονίκης με εξοργίζει & με ντροπιάζει. Νιώθω εξίσου ντροπή που «απορούν» άλλες γυναίκες για το πώς βρέθηκε στη σουίτα. Τελικά ο μισογυνισμός δεν έχει φύλο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή της

Η ανάρτηση του «Αχίλλειον»

«Σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες αναφέρουμε τα εξής:

  1. Η επιχείρηση δεν έχει ουδεμία σχέση με το αναφερόμενο περιστατικό.
  2. Με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό έχει ήδη διακοπεί η συνεργασία μας.
  3. Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και την θλίψη μας για τέτοιου είδους περιστατικά, και για τα οποία θα αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Επιφυλασσόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματός μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments