Ελλάδα

«Μεγάλο κύκλωμα πίσω από τον βιασμό 24χρονης», καταγγέλλει ο δικηγόρος της

«Μεγάλο κύκλωμα πίσω από τον βιασμό 24χρονης», καταγγέλλει ο δικηγόρος της
Συγκεκριμένα ο δικηγόρος της 24χρονης Θανάσης Ζιώγας μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι πρόκειται για «μεγάλο κύκλωμα, όχι κυκλωματάκι» και επισήμανε πως αυτό βέβαια  «πρέπει να εξαρθρωθεί».

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία της υπόθεσης ομαδικού βιασμού 24χρονης, ξημερώματα Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη. Ο δικηγόρος της κοπέλας Θανάσης Ζιώγας κάνει λόγο μάλιστα για «μεγάλο κύκλωμα», που παρασύρει και προωθεί κοπέλες σε κοινωνικές συναντήσεις υποτιθέμενης διασκέδασης, που όμως καταλήγουν εφιάλτες.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος της 24χρονης Θανάσης Ζιώγας μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι πρόκειται για «μεγάλο κύκλωμα, όχι κυκλωματάκι» και επισήμανε πως αυτό βέβαια  «πρέπει να εξαρθρωθεί».

Μέχρι στιγμής σε ένα άτομο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Ο συγκεκριμένος ομολόγησε πως συνευρέθηκε με την κοπέλα, ωστόσο υποστηρίζει ότι έγινε με τη θέλησή της.

Οι άλλοι δυο που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι στη διάθεση των αρχών. Ο δικηγόρος, διευκρίνισε ότι κάποια  ονόματα που αναφέρονται στα social media δεν βρίσκονται μέσα στη δικογραφία.

Το περιστατικό συνέβη, παραμονή Πρωτοχρονιάς, σε ένα πάρτι  που διοργανώθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης. Αυτοί που εμπλέκονται στο βιασμό δεν είναι κάτοικοι Θεσσαλονίκης.

Όμως, το άτομο που κάλεσε την κοπέλα στο πάρτι είναι από τη Θεσσαλονίκη, όπου και διατηρεί μαγαζί εστίασης. Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Εμπλεκόμενος διαψεύδει την ανάρτηση παραδοχής

Πώς η 24χρονη κοπέλα έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού

Η κοπέλα σύχναζε στο καφέ αυτού και τον γνώριζε καλά. Της πρότεινε να πάει σε ένα πάρτι. «Ένας που εμπιστευόταν, την παρέσυρε», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Πήγε στο πάρτι με μια φίλη της. Στην συνέχεια η φίλη της μαζί με μια άλλη γνωστή έφυγαν. Εκείνη ζαλισμένη ήθελε να φύγει με το δικό της αυτοκίνητο. Όμως, δεν το έβρισκε και πήρε τηλέφωνο τον γνωστό της, που την κάλεσε στο πάρτι, να τη βοηθήσει.

Ο γνωστός της την έπεισε να γυρίσει πίσω στο πάρτι, εκείνη όμως έκλεισε ένα άλλο δωμάτιο για να πάει να κοιμηθεί. Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη - «Δεν θα κάνω πίσω» | in.gr

Τρία άτομα την άρπαξαν από το ασανσέρ και την οδήγησαν στη σουίτα του τρόμου

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κοπέλας, ό,τι έγινε στη σουίτα έγινε χωρίς τη θέλησή της και ενώ είχε ναρκωθεί. Tρία ήταν τα άτομα που την άρπαξαν από το ασανσέρ του ξενοδοχείου και την έβαλαν στο δωμάτιο.

Όπως πήγαινε στο δωμάτιό της, τρεις νεαροί, που ήταν στο πάρτι, της έκλεισαν το δρόμο και την ρωτούσαν που πάει. Εκείνη τους είπε ότι ήταν ζαλισμένη και πήγαινε για ύπνο.

Την παρέσυραν σε μια σουίτα. Το επόμενο πρωί ξύπνησε μόνη της, χωρίς εσώρουχο, σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζε.

Όπως αναφέρει ο κ. Ζιώγας, η κοπέλα είχε μεν πιει, αλλά δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα για ναρκωτικά. «Είναι χάλια η ψυχολογική της κατάσταση. Θυμάται ότι ήταν τρία άτομα.»

Ανέφερε, επίσης, ότι η κοπέλα έχει χάσει και τους δύο γονείς της. Το γεγονός αυτό την κατέστησε ίσως, στόχο στα μάτια τους, καθώς παλεύοντας μόνη της, για τα προς το ζην, θεώρησαν ίσως πως δεν θα έφτανε στην καταγγελία του εγκλήματος και πως ίσως δεν θα μπορούσε καν να αντέξει οικονομικά και τις δικαστικές δαπάνες τέτοιας υπόθεσης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments