Lifestyle

Tζένη Μπαλατσινού- Βασίλης Κικίλιας: Πού τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός

Tζένη Μπαλατσινού- Βασίλης Κικίλιας: Πού τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός
Tζένη Μπαλατσινού- Βασίλης Κικίλιας: Μπορεί να πέρασαν τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Μέτσοβο και στα Ζαγοροχώρια, ωστόσο τα Φώτα αποφάσισαν να μείνουν στην Αθήνα.

To γνωστό μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας Tζένη Μπαλατσινού και ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας πέρασαν ξεκούραστες στιγμές στο Μέτσοβο, ενώ εκεί γιόρτασαν και τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, Παναγιώτη Αντωνίου, που ήρθε στον κόσμο τα Χριστούγεννα του 2020.

Μαζί με οικογενειακούς φίλους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η σχεδιάστρια Χριστίνα Οικονόμου, χαλάρωσαν και απόλαυσαν λίγη ξεγνοιασιά μακριά από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Η εορταστική διάθεση συνεχίστηκε και μετά την επιστροφή τους στην Αθήνα. Τόσο η Τζένη Μπαλατσινού όσο και ο Βασίλης Κικίλιας ξέρουν να εκτιμούν τις πολύτιμες στιγμές της ζωής τους. Προφυλάσσουν την ευτυχία τους και έχουν καταφέρει να βρουν την ισορροπία τους μαζί με τον στενό κύκλο των πραγματικά δικών τους ανθρώπων.

Ο Βασίλης Κικίλιας ζει για πρώτη φορά το όνειρο της πατρότητας, αλλά και η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία έχει ήδη τρία παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Πέτρο Κωστόπουλο, βιώνει μια μοναδική εμπειρία. Ο γιος τους έχει πλημμυρίσει και τους δύο με πρωτόγνωρα συναισθήματα, κάτω από την ομπρέλα του μεγάλου έρωτα που τους ένωσε και που έχουν καταφέρει να διατηρήσουν αναλλοίωτο.

Ανήμερα των Θεοφανίων, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας βρέθηκαν στην επίσημη λειτουργεία που τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι. Εκεί ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK! τους απαθανάτισε να μπαίνουν μαζί στην εκκλησία, χωρίς να αποχωριστούν στιγμή τις μάσκες προστασίας τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα ταμπά σακάκι το οποίο είχε συνδυάσει με ανοιχτόχρωμο παντελόνι και suede μπότες. Ενώ μάλιστα είχε φορέσει και ένα κασκόλ σε πιο σκούρο τόνο από το υπόλοιπο σύνολο λόγω κρύου.

Tζένη Μπαλατσινού- Βασίλης Κικίλιας: Δείτε τις φωτογραφίες

Tζένη Μπαλατσινού- Βασίλης Κικίλιας Tζένη Μπαλατσινού- Βασίλης Κικίλιας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments