Trash

Survivor – Αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης είναι ο πρώτος υποψήφιος

Survivor – Αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης είναι ο πρώτος υποψήφιος
Survivor - Αποχώρηση: Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε για ακόμη μια φορά οι Μαχητές ήταν θεατές, ενώ οι Διάσημοι έπρεπε να ψηφίσουν έναν παίκτη.

Το βράδυ της Κυριακής  16 Ιανουαρίου οι παίκτες του Survivor 2022 πήγαν για ένα ακόμη εκρηκτικό συμβούλιο του νησιού, μετά την ήττα τους στο αγώνισμα της ασυλίας. Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε για ακόμη μια φορά οι Μαχητές ήταν θεατές καθώς αποχώρησαν ήδη τρία άτομα, ενώ οι Διάσημοι έπρεπε να ψηφίσουν τον παίκτη από την ομάδα τους που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση από το νησί. Survivor - Αποχώρηση

Survivor – Αποχώρηση:  Ποιον ψήφισαν

Οι Κόκκινοι ψήφισαν και ο Γιώργος Λιανός, αφού καταμέτρησε τις ψήφους, ανακοίνωσε ότι στον τάκο θα βρεθεί ο Βαλάντης, καθώς συγκέντρωσε 7 ψήφους από τους συμπαίκτες του.

Αποχώρησαν 3 παίκτες  από τους «Μαχητές» – Ποιοι είναι

Ο λόγος για την Κρυσταλλία Κουτσιμάνη, η οποία νοσηλευόταν αρκετές ημέρες στην κλινική. Οι γιατροί την ενημέρωσαν πως δεν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Survivor για ιατρικούς λόγους.

Survivor - Αποχώρηση

Παράλληλα, ο Θανάσης Μπέλλος και ο Σταμάτης Καλαφατάς αποφάσισαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς, καθώς δεν άντεξαν τις συνθήκες που επικρατούν στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Το Survivor ήταν πολύ δύσκολο για αυτούς, ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους. Ο Θανάσης Μπέλλος ήρθε και ήθελε να αποδείξει ότι ένας παίκτης στην ηλικία του μπορεί να αντεπεξέλθει. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής ανέφερε επίσης πως ήδη στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται νέοι παίκτες οι οποίοι τις επόμενες ημέρες θα ενταχθούν στις δύο ομάδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments