Ελλάδα

Ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: Στη φυλακή ο 46χρονος

Ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: Στη φυλακή ο 46χρονος
Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση

Τον δρόμο για την φυλακή παίρνει ο 46χρονος που απολογήθηκε για τον βάναυσο ξυλοδαρμό σε βάρος της συντρόφου του πριν μία βδομάδα στην Αργυρούπολη.

Ο 46χρονος, δάσκαλος πολεμικών τεχνών, κρίθηκε με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της 40χρονης γυναίκας που νοσηλεύεται στην Εντατική του Ευαγγελισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της δικαστικής λειτουργού ο κατηγορούμενος επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα που τον εμπόδισαν να συνειδητοποιήσει τι έκανε όταν άρχισε να χτυπά αδυσώπητα την σύντροφο του.

Φέρεται μάλιστα να ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης ώστε να καταδειχθούν, όπως φαίνεται να ισχυρίστηκε, τα προβλήματα του.

Η γυναίκα, το πρωί της περασμένης Παρασκευής, δέχτηκε δεκάδες χτυπήματα από τον σύντροφο της ο οποίος σύμφωνα με την δικογραφία, την εγκατέλειψε λιπόθυμη και αιμόφυρτη και έφυγε από το σπίτι έχοντας ειδοποιήσει συγγενικό του πρόσωπο για το περιστατικό. Ο δράστης του ανηλεούς ξυλοδαρμού εμφανίστηκε τρεις μέρες μετά στις Αρχές και ενώ ήδη τον αναζητούσε η Αστυνομία.

Η γυναίκα φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ.

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης

Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης γυναίκας στην Αργυρούπολη, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ του Ευαγγελισμού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ιατροδικαστής εντόπισε στο σώμα της γυναίκας σημάδια που μαρτυρούν ότι το θύμα είχε υποστεί και άλλον βαρύ ξυλοδαρμό.

Αναλυτικά ο ιατροδικαστής εντόπισε:

  • Βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα
  • Σπασμένα πλευρά
  • Χτυπήματα με τα χέρια αλλά και χτυπήματα πολλά σε επίπεδη επιφάνεια. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ο δράστης χτυπούσε την σύντροφό του με δύναμη στο πάτωμα ή στον τοίχο.
  • Ο ιατροδικαστής μάλιστα χαρακτηρίζει τα τραύματα του θύματος «εξόχως σοβαρά».
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments