Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Με δύο τερματοφύλακες οι Ηπειρώτες – Αμφίβολος ο Βατσλίκ

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Με δύο τερματοφύλακες οι Ηπειρώτες – Αμφίβολος ο Βατσλίκ
Κανονικά ο αγώνας της Κυριακής μετά την έντονη φημολογία περί αναβολής λόγω έλλειψης τερματοφυλάκων

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Καρϊσκάκη την Κυριακή και ο Ηρακλής Μεταξάς κατέληξε στην αποστολή της ομάδας του.

Από αυτήν θα απουσιάσει ο Περέα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ σε δύο ευχάριστα νέα για τους Γιαννιώτες, οι Νορέιρα και Σουλής επιστρέφουν, με τη συμμετοχή το δεύτερου να είναι στον «αέρα» μέχρι χθες.

Ο Ολυμπιακός φυσικά παίζει εντός έδρας και ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι τόσο δύσκολος όπως στους Ζωσιμάδες, όμως πρέπει να προσέξει γιατί παρά τα προβλήματα ο ΠΑΣ δεν είναι εύκολος αντίπαλος.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ

Πρόβλημα με τερματοφύλακα και στον Ολυμπιακό

Αμφίβολη παραμένει και η συμμετοχή του Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προπόνησης συγκρούστηκε με τον Κώστα Μανωλά και χρειάστηκε 8 ράμματα,ενώ εμφάνισε και συμπτώματα διάσεισης.

Αναβολή ελλείψει τερματοφυλάκων

Βάσει του νέου πρωτοκόλλου, ένα παιχνίδι μπορεί να αναβληθεί όταν μία ομάδα δεν μπορεί να δηλώσει δύο επαγγελματίες τερματοφύλακες, αν έχει συνολικά τέσσερις, ή έναν πορτιέρο, αν έχει τρεις επαγγελματίες τερματοφύλακες.

Επίσης, η μη δήλωση τερματοφύλακα, δεν περιορίζεται μόνο για λόγους τιμωρίας ή κορωνοϊού, αλλά και για τραυματισμό.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται:

«Αν στην ομάδα, κατά τον τελευταίο έλεγχο πριν τον αγώνα, εντοπισθούν θετικά κρούσματα σε τερματοφύλακες έτσι ώστε δεν είναι εφικτή η δήλωση δύο επαγγελματιών τερματοφυλάκων (ακόμα και αν αυτοί είναι τραυματίες ή τιμωρημένοι) στο Φύλλο Αγώνα, τότε ο αγώνας αναβάλλεται.

Η παρούσα διάταξη ισχύει για όσες ομάδες έχουν 4 ή περισσότερους επαγγελματίες τερματοφύλακες. Σε περίπτωση που μια ομάδα έχει τρεις ή λιγότερους επαγγελματίες τερματοφύλακες, τότε εάν δεν είναι εφικτή η δήλωση ενός επαγγελματία τερματοφύλακα (ακόμα και αν αυτοί είναι τραυματίες ή τιμωρημένοι) στο Φύλλο Αγώνα, τότε ο αγώνας αναβάλλεται».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments