Lifestyle

Ελίφ – Επεισόδιο 1017: Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Κερέμ, και όλοι είναι σε κατάσταση σοκ

Ελίφ – Επεισόδιο 1017: Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Κερέμ, και όλοι είναι σε κατάσταση σοκ
Ελίφ – Επεισόδιο 1017: Ο Εμιρχάν έχει αφήσει ένα γράμμα στη μητέρα του στο οποίο της εξηγεί πώς νιώθει, τώρα που έμαθε το ψέμα της σχετικά με τον πατέρα του.

Ελίφ – Επεισόδιο 1017

Η Ζουλιντέ βρίσκει τον Τουφάν σε μια καφετέρια και τον ρωτάει τι είπε ακριβώς στον Εμιρχάν. Η Μπιρτσέ βρίσκει ένα κουτί με σοκολατάκια από τον ανώνυμο θαυμαστή της. Σχολιάζει το γεγονός με χιούμορ με τον Ακίν, οποίος προσπαθεί να μη φανεί ότι εκείνος είναι ο κρυφός θαυμαστής της.

Όλοι στην έπαυλη ετοιμάζονται για το μεγάλο σόου και έχουν αγωνία. Ο Εμιρχάν δεν έχει επιστρέψει από το σχολείο και η Ζουλιντέ τον αναζητά παντού αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ανησυχεί και κατηγορεί τον Τουφάν για ότι έχει συμβεί.

Ο Μαχίρ και η Κιγιμέτ κάνουν τα δικά τους ύπουλα σχέδια για να καταστρέψουν τη βραδιά του μεγάλου σόου, τη φήμη του Κερέμ, την αξιοπιστία της εταιρίας.

Ελίφ – Επεισόδιο 1017

Ο Εμιρχάν έχει αφήσει ένα γράμμα στη μητέρα του στο οποίο της εξηγεί πώς νιώθει, τώρα που έμαθε το ψέμα της σχετικά με τον πατέρα του. Όταν η Ζουλιντέ βρίσκει το γράμμα αισθάνεται απελπισία.

Λίγο πριν ξεκινήσει το σόου έρχεται η αστυνομία και συλλαμβάνει τον Κερέμ με την κατηγορία του λαθρεμπορίου. Όλη η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνεργάτες βρίσκονται σε κατάσταση σοκ εκτός από τον Μαχίρ, την Κιγιμέτ και τη Ράνα…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments