Lifestyle

Μαρία Κορινθίου: «Ανέβηκα στη ζυγαριά μετά από 14 χρόνια και έπαθα τα εγκεφαλικά μου»

Μαρία Κορινθίου: «Ανέβηκα στη ζυγαριά μετά από 14 χρόνια και έπαθα τα εγκεφαλικά μου»
Μαρία Κορινθίου: «Μπήκα σε μια διαδικασία να κάνω σωστή διατροφή γιατί ανέβηκα στην ζυγαριά μετά από 14 χρόνια και είδα τι είχα πάρει».

Η Μαρία Κορινθίου κάθισε στο τραπέζι της εκπομπής «Τι λες τώρα» και με άλλον αέρα,  μίλησε για την απώλεια κιλών μετά το πρόγραμμα διατροφής που ξεκίνησε και εξακολουθεί να διατηρεί αλλά και για την κόρη της Ισμήνη. Μαρία Κορινθίου

«Είχα να ανέβω από τότε που ήμουν έγκυος»

«Μπήκα σε μια διαδικασία να κάνω σωστή διατροφή γιατί ανέβηκα στην ζυγαριά μετά από 14 χρόνια και είδα τι είχα πάρει. Είχα να ανέβω από τότε που ήμουν έγκυος. Αισθανόμουν ότι είχε ξεφύγει λίγο η κατάσταση και ανέβηκα, έπαθα τα εγκεφαλικά μου» είπε αρχικά, ενώ τόνισε πως αμέσως μετά ξεκίνησε να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε και για τον Γιάννη Αϊβάζη για τον οποίο δεν ήθελε να απαντήσει: «Σήμερα δεν θα μιλήσω για τον Γιάννη, αν μας βλέπει κιόλας, του υποσχέθηκα ότι δεν θα μιλήσω σήμερα γι’ αυτόν. Ε υπήρξε λίγη μανούρα σήμερα το πρωί. Σήμερα δεν τον έχω όρεξη, δεν τον κάνω κέφι. Δεν τον συμπαθώ σήμερα. Ο Στέφανος πάντα ρωτάει για τον Γιάννη, είναι φίλος του».

Παράλληλα, η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε και για την απόφαση που πήρε το ζευγάρι για την συμμετοχή της κόρης τους, Ισμήνης στο «Καφέ της Χαράς», αλλά και την προσπάθειά τους να μην εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας. «Η Ισμήνη είναι και αυτή πολύ πειθαρχημένο παιδί» πρόσθεσε.

Μαρία Κορινθίου

«Εγώ είχα πάρει την απόφαση, μέχρι να πάει έξι χρονών να αφήσω κάποια πράγματα πίσω και έκανα μόνο θέατρο»

«Είναι ακόμα μικρή και δεν θέλω να την πονηρεύω πολύ για το τι γίνεται έξω» επισήμανε  η Μαρία Κορινθίου για το αν έχει μιλήσει στην κόρη της για το τι συμβαίνει πίσω από τις διάφορες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάτρου και όχι μόνο.

«Εγώ είχα πάρει την απόφαση, μέχρι να πάει έξι χρονών να αφήσω κάποια πράγματα πίσω και έκανα μόνο θέατρο» τόνισε η Μαρία Κορινθίου για τις αποφάσεις που πήρε το ζευγάρι για την ανατροφή της κόρης τους. «Προσπαθούσα να τις δώσω κάποιες βάσεις για εμάς, για την έκθεση που μπορεί να έχουν οι γονείς της» συμπλήρωσε.

Επίσης, η Μαρία Κορινθίου μίλησε για τη δική της κολεξιόν με ρούχα, αλλά και για το νέο περιοδικό «ART me» που θα έχει να κάνει με πολιτιστικό περιεχόμενο. «Για εμάς είναι ένα μεγάλο εγχείρημα, γιατί θα είναι και έντυπο, αλλά και digital» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments