Αθλητισμός

Κομόρες: Ο αριστερός μπακ που έπαιξε στην θέση του τερματοφύλακα

Κομόρες: Ο αριστερός μπακ που έπαιξε στην θέση του τερματοφύλακα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Κομόρες: Ο αριστερός μπακ των Κομορών αναγκάστηκε να αγωνιστεί ως τερματοφύλακας, όμως απ’ ότι φάνηκε δεν μπόρεσε να εξοικειωθεί με τη νέα του θέση.

Ο Τσακέρ Αλχαντούρ αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας στο ματς με το Καμερούν αν και η φυσική του θέση είναι αριστερός μπακ. Αν και η ομάδα τελικά έχασε εκείνος κατάφερε να κάνει κάποιες πολύ καλές αποκρούσεις, αν και δυσκολεύτηκε να συνηθίσει στη θέση του κίπερ.

Ο ίδιος παίζει ως αριστερός μπακ, αλλά η ομάδα του δεν είχε στη διάθεση της γκολκίπερ, με τους δύο να έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό και ο άλλος να είναι τραυματίας. Πέρα από το ότι ο αριθμός της φανέλας του σχηματίστηκε με ταινία για να μπορέσει να υπερασπιστεί την εστία της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, υπήρξε φάση που ξεχάστηκε και έβαλε τα χέρια πίσω από την πλάτη για να μην αγγίξει την μπάλα.

Δείτε τις αποκρούσεις του

https://twitter.com/ESPNFC/status/1485747199711526914?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1485747199711526914%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.in.gr%2F2022%2F01%2F25%2Fsports%2Fapisteyto-o-termatofylakas-stis-komores-evaze-ta-xeria-stin-plati-gia-na-min-aggiksei-tin-mpala%2F

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.