Αθλητισμός

Australian Open  Τσιτσιπάς: Την Παρασκευή ο ημιτελικός με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ

Australian Open  Τσιτσιπάς: Την Παρασκευή ο ημιτελικός με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ
Σαρωτική νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά με 3-0 σετ επί του Ιταλού Γιανίκ Σίνερ

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον ημιτελικό του στο Australian Open.

Η αναμέτρηση του Στέφανου με τον Ρώσο θα γίνει την Παρασκευή το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος), ανάλογα με το πότε θα τελειώσει ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ Ναδάλ και Μπερετίνι.

Προηγήθηκε η επικράτησή του επί του Ιταλού Γιανίκ Σίνερ με 3-0 σετ.  Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε στα ημιτελικά του grand slam της Μελβούρνης για τρίτη φορά στην καριέρα του και δεύτερη συνεχόμενη.

Οι δηλώσεις του μετά την πρόκριση

Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Τσιτσιπάς εξήγησε τι πήγε καλά για εκείνον: «Μπήκα ταπεινά, ήξερα ότι μπαίνω στο κορτ για να αντιμετωπίσω έναν πολύ καλό παίκτη. Εμεινα ανεπηρέαστος, προσπάθησα να επικεντρωθώ στα καλύτερά μου χτυπήματα και αυτό απέδωσε, πιο καλά απ’ ό,τι περίμενα. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που σέρβιρα σήμερα, με τον τρόπο που έπαιξα στο φιλέ, με την τακτική που ακολούθησα και το πώς δόμησα τους πόντους στο κορτ. Είναι μεγάλη χαρά που ήμουν στο κορτ και είχα τη στήριξη του κόσμου, είναι κάτι απίστευτο».

Όσον αφορά στην επιστροφή του στα ημιτελικά της διοργάνωσης επεσήμανε: «Τα παιχνίδια σε βοηθούν να εξελίσσεσαι, το να μην παίζεις παιχνίδια είναι κάτι το οποίο αντιμετωπίζουν νέοι παίκτες, ο Γιανίκ παραδείγματος χάριν έχει λιγότερο χρόνο στο τουρ απ’ ό,τι εγώ και αυτό είναι κάτι που έχω κερδίσει να παίζω σε τέτοιους αγώνες να διεκδικώ τίτλους. Αυτό που έμαθα όλο τον καιρό είναι ότι η σταθερότητα είναι κλειδί πρέπει να μένω σταθερός, είμαι στα ημιτελικά και είναι η αρχή των πάντων. Να μην έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου, να είμαι δίπλα στον κόσμο και θα τα καταφέρω».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments