Lifestyle

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Φιλοξενεί άστεγο στο σπίτι του λόγω του χιονιά

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Φιλοξενεί άστεγο στο σπίτι του λόγω του χιονιά
Νάσος Παπαργυρόπουλος: Η έκκλησή του μέσα από τα social media για βοήθεια των αστέγων.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με instastory του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι φιλοξενεί έναν άστεγο που βρήκε  στον δρόμο  στο σπίτι του, εξαιτίας της κακοκαιρίας ελπίδας.

Ειδικότερα, ο 35χρονος επιχειρηματίας όπως γράφει χαρακτηριστικά  στο Instagram, εντόπισε κατά τη διάρκεια της βόλτας του στο κολωνάκι τον κ. Ηλία από τις Σέρρες, όπως ο ίδιος ανέφερε, o οποίος είναι άστεγος και άνεργος. Νάσος Παπαργυρόπουλος

Όπως λέει ο συνάνθρωπός μας βρέθηκε μέσα στα χιόνια και το κρύο σε ένα πεζοδρόμιο στο Κολωνάκι. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ενημέρωσε τι συνέβη ώστε να τον βοηθήσουν, όμως όταν πέρασε και πάλι από το σημείο ο κ. Ηλίας βρισκόταν ακόμα εκεί.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος τον πήρε προσωρινά στο σπίτι του μέχρι να τελειώσουν οι κρύες μέρες με τα χιόνια. Παράλληλα ζήτησε από όποιον θα ήθελε να προσφέρει βοήθεια ώστε να λυθεί το οικονομικό του πρόβλημα.

Τι ανέβασε:

Λίγα λόγια για εκέινον

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα ενώ έχει καταγωγή από τον Παρνασσό και την Κρήτη. Τελειώνοντας το σχολείο, σε ηλικία 18 ετών, ξεκίνησε να σπουδάζει οικονομικά ενώ ένα χρόνο μετά πέρασε στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Ελλάδα εγκαταστάθηκε στην Αμερική, αρχικά στην Νέα Υόρκη και αργότερα στο Λος Αντζελες, όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια και παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής, σκηνοθεσίας και κινηματογράφου στο UCLA. Το 2018, ύστερα από πρόταση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και της Acun Medya, αποφάσισε να λάβει μέρος στον νέο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor Greece. Για το λόγο αυτό ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο, οπού πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του show, και έμεινε εκεί για 4,5 μήνες φτάνοντας μέχρι την τελική δωδεκάδα του παιχνιδιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments