Ελλάδα

Αττική Οδός: Ανοίγει στις 8 το πρωί – Χωρίς διόδια έως την Κυριακή

Αττική Οδός: Ανοίγει στις 8 το πρωί – Χωρίς διόδια έως την Κυριακή
Το πρωί αναμένεται να ολοκληρωθεί και η επιχείρηση μεταφοράς των οχημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος»

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Αττική Οδός με την οποία ενημερώνει ότι στις 8 το πρωί της Πέμπτης θα δοθεί σε πλήρη κυκλοφορία ο δρόμος, και οι οδηγοί έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής  30 Ιανουαρίου  δεν θα καταβάλλουν το αντίτιμο για τις διευλεύσεις τους.

Η ανακοίνωση της Αττικής Οδού

«Η Αττική Οδός ενημερώνει ότι από αύριο Πέμπτη 27/01 στις 8:00 το πρωί θα τεθούν σε λειτουργία και τα υπόλοιπα τμήματά της, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται πλήρως σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου. Οι διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν άνευ καταβολής διοδίων έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59, προς διευκόλυνση όλων των οδηγών λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων σε περιφερειακές οδούς.

Επισημαίνεται επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς εκτός Αττικής Οδού των εναπομεινάντων οχημάτων. Η επιχείρηση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το πρωί με τη μεταφορά των οχημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» πίσω από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, στα Σπάτα. Προς διευκόλυνση των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι παρακαλούνται να τα παραλάβουν, πραγματοποιούνται δρομολόγια προς το σημείο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μέσω οχημάτων  που εκκινούν  από τον κόμβο της Λ. Κηφισίας («Δαχτυλίδι») από τις 9:00 έως τις 19:00».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments