Ελλάδα

Αττική Οδός: Η πυροσβεστική είχε προειδοποιήσει – Στο φως οι διάλογοι

Αττική Οδός: Η πυροσβεστική είχε προειδοποιήσει – Στο φως οι διάλογοι
Αττική Οδός: Μετά τη λήξη του συναγερμού και το πέρασμα του χιονιά, σταδιακά αποκαλύπτονται συγκλονιστικά στοιχεία για το τι πραγματικά συνέβη τις μοιραίες ώρες στην Αττική Οδό.

Μετά τη λήξη του συναγερμού και το πέρασμα του χιονιά, σταδιακά αποκαλύπτονται συγκλονιστικά στοιχεία για το τι πραγματικά συνέβη τις μοιραίες ώρες στην Αττική Οδό. Σύμφωνα με αποκαλυπτικούς διαλόγους μεταξύ των αρμοδίων αξιωματικών της Πυροσβεστικής και των εκπροσώπων της εταιρείας, οι υπεύθυνοι είχαν ενημερώσει και εισηγηθεί το κλείσιμο του κλειστού οδικού δικτύου.

Η εμπειρία αλλά και οι πληροφορίες που είχαν με την εξέλιξη του φυσικού φαινομένου, οι αξιωματικοί, τους προέτρεψαν να εισηγηθούν την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Με βάση τους διαλόγους που έρχονται στο φως της δημοσιότητας η Πυροσβεστική επικοινώνησε με την Αττική Οδό, καλώντας τους να κλείσουν τη κυκλοφορία διότι το κύμα του χιονιά, που πλησίαζε, ήταν σφοδρό με απρόβλεπτες συνέπειες και κινδύνους.

Οι διάλογοι

Πυροσβεστική: Κέντρο, πρέπει να κλείσει η Αττική Οδός. Είναι πολύ έντονη η χιονόπτωση. Θα υπάρξει πρόβλημα. Σας εισηγούμαστε να κλείσετε την Αττική Οδό. Μας διαβιβάζουν ότι θα υπάρξει πρόβλημα.

Αττική Οδός: Μην ανησυχείτε, το έχουμε…

Αυτό που τελικά «είχανε» είναι αυτό που έζησαν χιλιάδες Έλληνες πολίτες, αποκλεισμένοι μέσα στο πιο σύγχρονο αυτοκινητόδρομο της χώρας, με κίνδυνο τις ίδιες τους τος ζωές. Σύμφωνα, μάλιστα, με τις πρώτες πληροφορίες ήδη σε δικηγορικά γραφεία έχουν δοθεί μαζικές εντολές για κατάθεση αγωγών. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκέφτονται να προχωρήσουν σε μηνύσεις διεκδικώντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, από την ιδιωτική εταιρεία. Η κίνηση αυτή σε νομικό επίπεδο, θα είναι η πρώτη που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα και θα είναι ένα μεγάλο βήμα και για το μέλλον. Καθώς, πλέον, οι ιδιώτες που θα αναλαμβάνουν τη κατασκευή δημοσίων έργων θα γνωρίζουν και τις συνέπειες των έκνομων ενεργειών τους ή των κατασκευαστικών λαθών τους. Το ίδιο θα γνωρίζουν και οι δήμοι που αναλαμβάνουν τη κατασκευή έργων που πολλές φορές στο παρελθόν, έχουν στοιχίσει ακόμη και ζωές των δημοτών, με τις κακές, πρόχειρες και ανορθόδοξες κατασκευές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments