Lifestyle

Βασιλικές οικογένειες: Πέντε μέλη της βασιλικής οικογένειας που είναι φίλοι με άλλα μέλη

Βασιλικές οικογένειες: Πέντε μέλη της βασιλικής οικογένειας που είναι φίλοι με άλλα μέλη
Βασιλικές οικογένειες: Από τον πρίγκιπα Χάρι και την πρώην πριγκίπισσα Τέσυ του Λουξεμβούργου, μέχρι τη βασίλισσα Ελισάβετ και τη βασίλισσα Μαργκρέθη της Δανίας.

Είτε γεννήθηκαν ως μέλη της οικογένειας είτε παντρεύτηκαν μέλη οικογένειας, οι πρίγκιπες και οι πριγκίπισσες, οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες σε όλο τον κόσμο έχουν συχνά δεσμευτεί για τις κοινές τους εμπειρίες. Εδώ είναι μερικές ίσως εκπληκτικές φιλίες της βασιλικής οικογένειας που έχουν ξεπεράσει τα σύνορα. 5 μέλη

1. Βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου και βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας

Τόσο η Ματθίλδη όσο και η Μαξίμα παντρεύτηκαν τους βασιλιάδες της χώρας τους για να γίνουν βασίλισσες, και παρόλο που περιστασιακά τους ζητήθηκε να εκτελούν επίσημα καθήκοντα μαζί, έχουν επίσης προσωπικές επισκέψεις ο ένας στον άλλον.

Βοηθάει το γεγονός ότι οι σύζυγοί τους, ο βασιλιάς Φίλιππος του Βελγίου και ο βασιλιάς Willem-Alexander της Ολλανδίας, είναι επίσης φίλοι. Στην πραγματικότητα, η Μάξιμα επισκέφτηκε τη Ματθίλδη στο νοσοκομείο αμέσως μετά τη γέννηση της πριγκίπισσας Ελισάβετ και η Ματθίλδη είναι η νονά της κόρης της, πριγκίπισσας Αλεξίας (είναι επίσης νονός της πριγκίπισσας Ισαβέλλας της Δανίας).

5 μέλη

2. Η διάδοχος της Σουηδίας Βικτώρια και ο Πρίγκιπας Φρειδερίκος της Δανίας

Οι σκανδιναβικές βασιλικές οικογένειες είναι γνωστό ότι είναι στενές μεταξύ τους. Η Σουηδή διάδοχος πριγκίπισσα και ο σύζυγός της πρίγκιπας Ντάνιελ παρευρέθηκαν το 2004 στον γάμο του Δανού διαδόχου Φρειδερίκου και της Μαρίας, της διάδοχης πριγκίπισσας της Δανίας, και αντίστροφα. «Ο Φρέντερικ έρχεται πάντα σε ένα δωμάτιο με λαμπερά μάτια και βλέπει ανθρώπους, τόσο ιδιωτικά όσο και επίσημα», φέρεται να είπε η Βικτόρια σε μια βιογραφία του για τον πρίγκιπα. «Είναι σαν να συναντά έναν με τα μάτια του και είναι πολύ παρών, αληθινά δεσμευμένος και περίεργος. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ερωτήσεις, αλλά ποτέ δεν αφιερώνουν χρόνο για να περιμένουν την απάντηση. Ο Φρέντερικ πάντα περιμένει την απάντηση».

5 μέλη

3. Η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ και η βασίλισσα Μαργκρέθη της Δανίας

Ως οι μόνες δύο βασιλεύουσες γυναίκες μονάρχες, η 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας και η 81χρονη βασίλισσα Μαργκρέθη της Δανίας έχουν μια σταθερή φιλία. Αλλά είναι επίσης τρίτα ξαδέρφια και εκτός από τακτικές συναντήσεις σε οικογενειακές και δημόσιες εκδηλώσεις πριν από την πανδημία, η βασίλισσα Μαργκρέθη επισκεπτόταν συχνά τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όσο συχνά το επέτρεπε το πρόγραμμά της, σύμφωνα με την εφημερίδα Express του Ηνωμένου Βασιλείου. 5 μέλη

4. Πρώην πριγκίπισσα Tessy του Λουξεμβούργου και πρίγκιπας Harry, δούκας του Sussex

Η πρώην πριγκίπισσα Tessy του Λουξεμβούργου μοιράζεται τακτικά δημόσια μηνύματα υποστήριξης στον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, Δούκισσα του Σάσεξ. Η Tessy Antony de Nassau χώρισε από τον πρίγκιπα Louis το 2017 και έχασε τον τίτλο της όταν τον χώρισε το 2019.

Επισήμανε τη στενή της φιλία με τον Χάρι τον Νοέμβριο του 2021, όταν μοιράστηκε ένα βίντεο από τη δουλειά της με τα Όσκαρ για την Κοινωνική Αλλαγή, η οποία υπερασπίζεται μειονοτικές ομάδες και αμφισβητεί την ομοφοβία, μεταξύ άλλων αιτιών. «Ήμουν επίτιμος καλεσμένος και ομιλήτρια για δύο συνεχόμενα χρόνια μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο, συνάδελφο συνήγορο και έμπνευση HRH πρίγκιπα Χάρι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

5. Βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας και Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας

Εκτός από τους συζύγους τους, τον Βασιλιά Φελίπε και τον Βασιλιά Αμπντουλάχ Β’, που δείχνουν δημόσια υποστήριξη ο ένας στον άλλον σε δηλώσεις συγχαρητηρίων ή σε περιπτώσεις που οι δύο γυναίκες εργάζονται μαζί σε ταξίδια στο εξωτερικό, αυτές οι γυναίκες τα πάνε καλά παρά το γεγονός ότι ζουν χωριστές ηπείρους.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής είναι τόσο καλοί φίλοι που οι άνθρωποι έχουν παρατηρήσει ότι το ζευγάρι έχει αρχίσει να μοιάζει και να ντύνεται το ίδιο, με τις γυναίκες να εμφανίζονται συχνά να συντονίζουν τα ρούχα τους και μάλιστα να ονομάζονται ομοιόμορφες. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στην Ισπανία το 2015, οι βασιλικοί της Ιορδανίας λέγεται ότι είχαν ειδική μεταχείριση από τους φίλους τους, οι οποίοι έσπευσαν να τους συναντήσουν στο αεροδρόμιο αντί να τους χαιρετήσουν στο παλάτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments