Αθλητισμός

Έξαλλος ο Μεντβέντεφ με τον πατέρα του Τσιτσιπά: «Δεν τον βλέπεις; Μιλάει σε κάθε πόντο!» [vid]

Έξαλλος ο Μεντβέντεφ με τον πατέρα του Τσιτσιπά: «Δεν τον βλέπεις; Μιλάει σε κάθε πόντο!» [vid]
Παραπονέθηκε στον διαιτητή γιατί ο πατέρας του Τσιτσιπά,, κάνει συνεχές coaching και δίνει συνεχώς οδηγίες στον Στέφανο την ώρα του αγώνα.

Εκτός εαυτού ήταν ο Ντανίλ Μεντβέντεφ στον ημιτελικό του Australian Open με τον πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά. Μάλιστα επιτέθηκε λεκτικά στον διαιτητή, που αγνοούσε τις εκκλήσεις του, να θέσει κάποια όρια.

Διαμαρτυρήθηκε για συνεχές coaching την ώρα του αγώνα, από τον πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά

Κάθιδρος από την ένταση του αγώνα, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ βγήκε εκτός εαυτού, πραγματικά. Διαμαρτυρήθηκε εκφράζοντας με πολύ έντονο τρόπο τα παράπονά του στον διαιτητή επισημαίνοντας πως ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος κάνει συνεχές coaching και δίνει συνεχώς οδηγίες στον Έλληνα τενίστα, την ώρα του αγώνα.

Μία τακτική που αποσπά  τους παίκτες, που έχει ο Τσιτσιπάς έχει απέναντί του και εν προκειμένω τον ίδιο.

«Δεν το βλέπεις; Ο πατέρας του, του μιλάει σε κάθε πόντο! Δώσε προειδοποίηση»

Μάλιστα ο Μεντβέντεφ έχασε τόσο πολύ την ψυχραιμία του, που έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει τον διαιτητή ηλίθιο. Χαρακτηριστικά είπε: «Μπορεί ο πατέρας του, να του μιλάει σε κάθε πόντο; Είσαι ηλίθιος; Μπορείς να απαντήσεις στην ερώτησή μου; Δεν τον βλέπεις; Μιλάει σε κάθε πόντο. Δώσε προειδοποίηση. Απάντησέ μου σε παρακαλώ και κοίτα με, σου μιλάω. Είσαι κακός. Απορώ πώς βρίσκεσαι σε τελικούς». Τσιτσιπάς – Μεντβέντεφ 1-3: Ήττα για τον Έλληνα πρωταθλητή

Νίκη του Ντανίλ Μενβέντεφ στον επεισοδιακό αγώνα

Για την ιστορία ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επικράτησε του Στέφανου Τσιτσιπά με 3-1 σετ και ήταν αυτός που προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Australian Open.

O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να νικήσει τον Μεντβέντεφ και να προκριθεί στον τελικό του Australian Open.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην αναμέτρηση με τον Στέφανο Τσιτσιπά, και ο Έλληνας τενίστας δεν μπόρεσε να τον ακολουθήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού με εξαίρεση το δεύτερο σετ, το οποίο και κατέκτησε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments