Lifestyle

Φίνος Φιλμ: Χιουμοριστικό βίντεο για την Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων

Φίνος Φιλμ: Χιουμοριστικό βίντεο για την Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων
Η 28η Ιανουαρίου καθιερώθηκε ως Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων με πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Ευρώπης

Τις παλιές καλές εποχές, τα προσωπικά δεδομένα δεν ήταν πάντα…προσωπικά!

Με τον γνωστό πλέον τρόπο, ένα μονόλεπτο βίντεο, από ελληνικές ταινίες η Φίνος Φιλμ τιμά την Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων.

Η πρωτοβουλία της καθιέρωσης της 28ης Ιανουαρίου ως Ευρωπαϊκής Ημέρας Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων ανήκει στο Συμβούλιο της Ευρώπης με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στόχος η ευαισθητοποίηση των πολιτών και εκπαίδευσή τους σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών τους πληροφοριών. Τα προσωπικά δεδομένα αποτελούν προϋπόθεση για την άσκηση άλλων θεμελιωδών δικαιωμάτων, όπως της ελευθερίας του λόγου και της ιδιωτικότητας.

Στο βίντεο που ακολουθεί, βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι», «Κάτι να Καίει», «Το Δόλωμα», «Μια Τρελλή Τρελλή Σαραντάρα», «Γαμπρός απ’το Λονδίνο», «Ένα Τανκς στο Κρεβάτι μου», «Ένα Κορίτσι για Δύο», «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Φωνάζει ο Κλέφτης» και «Η Θεία από το Σικάγο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments