Trash

Survivor spoiler 28/1: Ο Γιώρικας Πιλίδης αποχωρεί από το survivor

Survivor spoiler 28/1: Ο Γιώρικας Πιλίδης αποχωρεί από το survivor

Πηγή Φωτογραφίας: Dokari

Survivor spoiler 28/1: Έγινε και η μεγάλη ανατροπή! Εκτός Survivor ο Γιωρίκας Πιλίδης το απόλυτο φαβορί για την νίκη του παιχνιδιού.

Ο αγαπητός σε όλους παίκτης του Survivor Γιώρικας Πιλίδης αποτελεί παρελθόν πια για το ριάλιτι επιβίωσης. Μετά από αρκετές ημέρες που πέρασε στο νοσοκομείο στην Καραϊβική οι γιατροί έκριναν πως δεν μπορεί να ξεπεράσει το πρόβλημα με την αδυναμία του οργανισμού του στο φαγητό και έβαλαν σε νέες περιπέτειες την παραγωγή, καθώς δεν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται κάτω από τόσο μεγάλες άθλιες συνθήκες διαβίωσης. Survivor spoiler 28/1

Πότε θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός την αποχώρησή του;

Ο Πιλίδης τρέφεται ως αθλητής με συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και εύκολα γίνεται κατανοητή η πρόκληση σημαντικής βλάβης στον οργανισμό του. Συγκεκριμένα με 4.000 θερμίδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει από τον ΣΚΑΪ, ο Πιλίδης βρίσκεται ήδη και επίσημα εκτός παιχνιδιού και αναμένεται απλά να δούμε το πότε θα προβληθεί η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού.

Επίσης, είναι τεράστιο το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην παραγωγή, αφού μέσα σε ένα μήνα έχουν ήδη αποχωρήσει για διάφορους λόγους 5 παίκτες.

Survivor spoiler 28/1

Ποιος θα τον αντικαταστήσει;

Όμως, καμία από τις προηγούμενες αποχωρήσεις δεν έχει το ειδικό βάρος που έχει αυτή του Γιωρίκα Πιλίδη, αφού από την πρώτη μέρα ο νεαρός αθλητής της πάλης κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό και απολύτως δικαιολογημένα κατείχε τον τίτλο του αδιαφιλονίκητου φαβορί για την κατάκτηση της νίκης.

Δυστυχώς, για τους φίλους του Πιλίδη, φυσικά και για τον ίδιο, ο οργανισμός του δεν άντεχε την πείνα του Survivor και καθώς για όλους τους παίκτες η παραγωγή βάζει πάνω απ’ όλα την υγεία τους και μόνο, κρίθηκε επιβεβλημένη η επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα.

Τέλος, λοιπόν, ο Γιωρίκας Πιλίδης για το Survivor και τώρα το ενδιαφέρον εστιάζεται στην επιλογή του παίκτη που θα ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο για την αντικατάστασή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments