Lifestyle

Η Ντρου Μπάριμορ και η Κέιτ Χάντσον αποκαλύπτουν ότι είχαν «ανοιχτές» σχέσεις με τον Luke και τον Owen Wilson

Η Ντρου Μπάριμορ και η Κέιτ Χάντσον αποκαλύπτουν ότι είχαν «ανοιχτές» σχέσεις με τον Luke και τον Owen Wilson

Πηγή Φωτογραφίας: msn

Η Ντρου Μπάριμορ και η Κέιτ Χάντσον αποκαλύπτουν: «Δεν τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά, και ήταν διασκεδαστικό και περάσαμε τα καλύτερα».

Αποδεικνύεται ότι η Ντρου Μπάριμορ και η Κέιτ Χάντσον έχουν μια κοινή σχέση με τους αδελφούς Γουίλσον. Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στην έκδοση της 27ης Ιανουαρίου του ομώνυμου talk show του Drew, οι ηθοποιοί συλλογίζονταν παλαιότερες, πιο τρελές εποχές στο Χόλιγουντ όταν ανέφεραν ότι η καθεμία είχε ανοιχτή σχέση για ένα διάστημα με τα αδέρφια που προκαλούσαν καρδιοκατακτήσεις.  Ντρου Μπάριμορ και η Κέιτ Χάντσον

«Όταν είσαι νέος δεν το παίρνεις στα σοβαρά»

«Όταν γνωριστήκαμε για πρώτη φορά, ήμασταν νέοι και άγριοι», είπε η Ντρου, 46. «Ο Chez Jay είναι στη Σάντα Μόνικα με τον Λουκ Γουίλσον», είπε η Κέιτ, 42. Πρόσθεσε ότι μαζί με τον Λουκ, 50, γύριζαν το «Alex & Emma» του 2003 εκείνη την εποχή, κάτι που ώθησε την Ντρου να θυμηθεί γιατί θα έκανε παρέα με τους δύο. «Νομίζω ότι έβγαινα μαζί του», είπε ο Ντρου. “Αλλά νομίζω ότι έβγαινε και με άλλους ανθρώπους. Ήταν μια ανοιχτή σχέση, ήμασταν νέοι”. Γελώντας, η Κέιτ είπε: «Έχω πάει κι εγώ εκεί με έναν Γουίλσον». Η Κέιτ συνεργάστηκε με τον Όουεν, 53 ετών, στο «You, Me & Dupree» του 2006.

Οι δυο τους έβγαιναν και έβγαιναν μέχρι το 2008, σύμφωνα με το Entertainment Tonight. “Είναι τόσο αστείο γιατί όταν είσαι νέος είναι σαν, “Είναι χαμηλά στοίχημα. Απλώς είμαστε νέοι, διασκεδάζουμε, παίζουμε, παίζουμε, κάνουμε παρέα”, επεσήμανε ο Drew. «Δεν τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά, και ήταν διασκεδαστικό και περάσαμε τα καλύτερα».

Πηγή: msn

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments