Lifestyle

Κωνσταντίνος Αργυρός: Βόλτα στο Κολωνάκι με νέα συνοδό

Κωνσταντίνος Αργυρός: Βόλτα στο Κολωνάκι με νέα συνοδό

Πηγή Φωτογραφίας: NDP

Κωνσταντίνος Αργυρός: Βόλτα στο κέντρο της πόλης για τον τραγουδιστή με γοητευτική συνοδό ντυμένοι ασορτί στα μαύρα.

Στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχοντας στο πλευρό του τη Φωτεινή Κωνσταντέλλου ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και περπάτησε στο κέντρο της πόλης με την καλή του φίλη.

Χαλαροί, καθόλου ευδιάθετοι βέβαια και ντυμένοι  ασορτί στα μαύρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η ανέκφραστη συνοδός του έκαναν τη βόλτα τους σε κεντρικό σημείο της Αθήνας περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές ηρεμίας, χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Δείτε φωτογραφίες:

Κωνσταντίνος Αργυρός Κωνσταντίνος Αργυρός

Λίγα λόγια για τον τραγουδιστή

Με καταγωγή από τον πατέρα του από τη Λευκάδα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. O Κωνσταντίνος Αργυρός σε ηλικία μόλις πέντε ετών ξεκίνησε τα πρώτα του μουσικά βήματα, μαθαίνοντας πιάνο. Συνεχίζοντας έμαθε κιθάρα, καθώς και άλλα μουσικά όργανα. Στην εφηβική του ηλικία, αυτός και οι φίλοι του δημιούργησαν ένα συγκρότημα που το ονόμασαν Blue Brothers, στο οποίο ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν ο τραγουδιστής, ενώ έπαιζε και πιάνο. Τελειώνοντας το σχολείο, εισήχθη στη Νοσηλευτική. Την ίδια περίοδο, ο όμιλος ANT1 οργανώνει την προβολή της εκπομπής ανάδειξης ταλέντων Fame Story 3, όπου συμμετείχε.

Ύστερα από την συμμετοχή του στην εκπομπή Fame Story , ξεκίνησε πλέον να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Άρχισε να εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης FIX στη Θεσσαλονίκη. Έπειτα, ακολούθησαν πολλές συναυλίες, ορισμένες από αυτές και στο εξωτερικό, αλλά και η συνεργασία με την Ελένη Μενεγακη, στην εκπομπή της οποίας συμμετειχε. Το χειμώνα του 2005 κάνει το πρώτο του βήμα στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, τραγουδώντας με την Άννα Βίσση στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Βοτανικό, ενώ το χειμώνα του 2006-2007 εμφανιζόταν μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments