Lifestyle

Σαρμπέλ: «Ήμουν συνέχεια άρρωστος – Ξαφνικά έβγαλα όγκο στον λαιμό»

Σαρμπέλ: «Ήμουν συνέχεια άρρωστος – Ξαφνικά έβγαλα όγκο στον λαιμό»
Σαρμπέλ: Συγκλονίζει η εξομολόγηση του τραγουδιστή για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε μέσα στην καραντίνα.

Για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε την περίοδο της καραντίνας και του εγκλεισμού, αλλά και για τον θάνατο του πατέρα του, μίλησε ανοιχτά ο δημοφιλής τραγουδιστής Σαρμπέλ.

Ειδικότερα, ο Σαρμπέλ πήγε καλεσμένος τη νύχτα της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου στο πλατό της εκπομπής After Dark και άνοιξε την καρδιά του στον Θέμη Γεωργαντά για την δύσκολη περίοδο που πέρασε με το πρόβλημα της υγείας του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ SARBEL (@sarbel_music)

Για τον θάνατο το του πατερά του

“Το lockdown ήταν αρκετά δύσκολο, έκανα τρεις εγχειρήσεις στον λαιμό. Ήμουν μόνος στο νοσοκομείο κι ήταν δύσκολο. Έβγαζα συνέχεια έναν όγκο στο λαιμό και κάθε φορά έπρεπε να μου τον βγάζουν. Έπρεπε να κάνω πολλούς μήνες αφωνία. Νομίζω ότι έφταιγε το στρες που βγήκε. Ήταν κι ο θάνατος του πατέρα μου, που επηρέασε την υγεία μου.

Δεν έχω αρρωστήσει έτσι στη ζωή μου ξανά. Όταν πέθανε ο πατέρας μου πριν από πέντε χρόνια, με επηρέασε. Ήμουν συνέχεια άρρωστος και έτσι ξαφνικά έβγαλα όγκο στο λαιμό. Μου το αφαιρούσανε και μετα γυρνούσε. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο”, είπε χαρακτηριστικά.

Η σπάνια εξομολόγηση για τη γυναίκα του και τον γάμο του

Ο Σαρμπέλ προχώρησε και σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγό του και το γάμο του: «Ναι είμαι παντρεμένος! Ο γάμος έγινε στην Σαντορίνη. Η γυναίκα μου είναι Λιβανέζα, την γνώρισα στην Ελλάδα. Ήρθε Λονδίνο και είναι πολύ πετυχημένη στη δουλειά της, πάει πολύ καλά. Δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Ταξιδεύει πολύ, είναι πολύ αφοσιωμένη στην καριέρα της. Βλεπόμαστε λίγο… Είναι σαν να είμαι single πάλι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments