Lifestyle

Το στρινγκ της Βανδή που γκρέμισε το instagram

Το στρινγκ της Βανδή που γκρέμισε το instagram
Το στρινγκ της Βανδή που γκρέμισε το instagram

Η Δέσποινα Βανδή δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις..

Η τραγουδίστρια που έχει γράψει χιλιόμετρα στις αθηναϊκές νυχτερινές πίστες και αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες πάνω σε αυτές.

Χωρίς εκπτώσεις και με σόου υπερπαραγωγές διατηρεί τη φήμη της στα ύψη, κι όχι μόνο… άλλωστε πουλάει τρελά σε ότι κι αν κάνει.

Με ένα κορμί θανατηφόρο, το οποίο φροντίζει με ζήλο σχεδόν καθημερινά, αφήνει πίσω της πολλές νεότερές της..

Οι εμφανίσεις της Δέσποινας είναι η μία καλύτερη από την άλλη, είτε στην καθημερνότητά της, είτε στα σόου όπου τώρα τελευταία αποφάσισε να δηλώνει συμμετοχή, κάνοντας πολλούς, μα πάρα πολλούς ευτυχισμένους από το θέαμα..

Φροντίζει την εικόνα της, χωρίς υπερβολές, αλλά καμιά φορά μπορεί να συμβούν και ατυχηματάκια…

Όπως αυτό σε ένα διάλειμμα των γυρισμάτων του  J2US όπου ο φακός «συνέλαβε» την πίσω όψη της Δέσποινας, και αποκάλυψε τον «εσωτερικό» κόσμο της…ένα μικροσκοπικό στρινγκ «φάνταζε» μέσα από το διάφανο φόρεμά της…αλλά χρειάζεται να είναι κανείς λίγο πιο παρατηρητικός, όπως συνέβη με τη “διακίνηση” της επίμαχης φωτογραφίας στο instagram γκρεμίζοντάς το!

Ελέγξτε την παρατηρητικότητά σας παρακάτω

Το λαμπερό σόου, το J2US, ολοκληρώθηκε, αλλά η Δέσποινα απουσίαζε λόγω κορωνοϊού, ωστόσο ήταν παρούσα έστω και με ζωντανή σύνδεση!

«Ζηλεύω πάρα πολύ που δεν βρίσκομαι μαζί σας στον τελικό! Βλέπω ότι η Μπακοδήμου, που ροκάνιζε τη θέση μου όλα αυτά τα χρόνια, τελικά κατάφερε να μου πάρει τη θέση. Βίκυ και Σταμάτη το νου σας» σημείωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια και κριτής του J2US.

Η Δέσποινα Βανδή διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, καθώς μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Βασίλη Μπισμπίκη με τον οποίο είναι αχώριστοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments