Lifestyle

Μαρίνα Ασλάνογλου: Πένθος για την ηθοποιό

Μαρίνα Ασλάνογλου: Πένθος για την ηθοποιό
Μαρίνα Ασλάνογλου: Την πολυαγαπημένη γιαγιά αποχαιρέτησε η ηθοποιός με ανάρτησή που έκανε στον λογαριασμό της στο Facebook.

Την αγαπημένη της γιαγιά με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook χαιρέτησε η ηθοποιός Μαρίνα Ασλανογλού. Μεγάλο το πένθος της καθότι την αγαπούσε πολύ.

Αναλυτικότερα η δημοσίευσή:

Καλό ταξίδι γιαγιάκα…. Η γιαγιά μου η Ειρήνη Καρακωνσταντάκη το γένος Χατζηδάκη ή αλλιώς η ‘Περράκαινα’, έφυγε σε ηλικία 103 ετών αφήνοντας πίσω 5 κόρες, 9 εγγόνια και 12 δισέγγονα. Ποτέ δεν παραπονέθηκε, ποτέ δεν αγχώθηκε, ποτέ δεν ενόχλησε και δεν πίκρανε κανέναν. Μόνο αγάπη έδινε και έπαιρνε. Έφυγε γεμάτη και ευτυχισμένη.

Έτσι θα σε θυμάμαι, γνήσια Κρητικιά και αρχόντισσα. Οι ευχές σου θα με συντροφεύουν πάντα…..» έγραψε η ηθοποιός για την απώλεια της γιαγιάς της.

Λίγα Λόγια για εκείνη

Η Μαρίνα Ασλάνογλου είναι Ελληνίδα ηθοποιός, η οποία γεννήθηκε στην Αθήνα της Ελλάδας. Σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Λα Βερν και Υποκριτική στο θέατρο τέχνης Κάρολος Κουν. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ηθοποιίας, καθώς και μαθήματα πιάνου, μουσικής και χορού. Κατά τη διάρκεια των δραματικών της σπουδών έχει συμμετάσχει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός της σκηνής και της οθόνης για 17 χρόνια.

  • Η Μαρίνα Ασλάνογλου έχει παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, σε κάποιες ταινίες και σε πολλά θεατρικά έργα.
  • Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Αύγουστος (2017), Πατέρας (2019), Η γειτονιά των αγγέλων (2013), Μεφίστο (2014)

Συγκεκριμένα στην τηλεόραση την έχουμε δει στις σειρές:

  • Απόσταση Αναπνοής 2003 Mega
  • Σαν τον σκύλο με τη γάτα 2003 ΑΝΤ1
  • Βέρα στο Δεξί 2004 Mega
  • Πες μου Ναι 2005 Alpha
  • Ζωή Ξανά 2007 Alpha
  • 2005: Πες μου ναι

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments