Ελλάδα

Video ντοκουμέντο από την άγρια δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη [vid]

Video ντοκουμέντο από την  άγρια δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη [vid]
Από τα χτυπήματα, νεκρός έπεσε ο 19χρονος Άλκης Καμπάνος, η σπαρακτική φράση του οποίου: "Σας παρακαλώ, μην με χτυπάτε άλλο", έμεινε να θυμίζει αυτή την  ανείπωτη και αναίτια  τραγωδία. 

Σοκάρει το video – ντοκουμέντο από τη στιγμή της άγριας δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης 1ης Φεβρουαρίου 2022.

Στο video που αναδημοσιεύουμε από το Thestival, έχουν καταγραφεί οι στιγμές που οι δράστες χτυπούν με μανία το θύμα τους. Από τα χτυπήματα, νεκρός έπεσε ο 19χρονος Άλκης Καμπάνος, η σπαρακτική φράση του οποίου: “Σας παρακαλώ, μην με χτυπάτε άλλο”, έμεινε να θυμίζει αυτή την  ανείπωτη και αναίτια  τραγωδία. Θεσσαλονίκη: Βίντεο – σοκ από τη στιγμή της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού

Οι δράστες αποχωρούν τρέχοντας  από το σημείο, επιβιβάζονται στα δύο αυτοκίνητα που τους περίμεναν να ολοκληρώσουν το αποτρόπαιο έργο τους και τρέπονται σε φυγή.

Το video σοκ από τη στιγμή της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού: 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης (2/2) ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Τρίτης, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. O 19χρονος έπεσε θύμα τυφλής οπαδικής βίας, καθώς δέχθηκε επίθεση με δρεπάνι από αγνώστους και κατέληξε μετά από θανατηφόρο τραύμα στη μηριαία αρτηρία.

Σύμφωνα με πηγές που παρακολουθούν την εξέλιξη των ερευνών, πρόκειται για 23χρονο, με αλβανική καταγωγή, ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου. Δεν έχει έχει διευκρινιστεί ακόμη η συμμετοχή του στο συμβάν, αλλά φαίνεται να βρισκόταν στο σημείο. Ο 23χρονος είχε προσαχθεί, χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Αναμένεται να οδηγηθεί την Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.  Ο 23χρονος είναι σεσημασμένος από το 2019, όταν είχε μαχαιρώσει ξανά φίλαθλο / Φωτογραφία: ΕΛ.ΑΣ.

Ο 23χρονος δράστης: Διαβόητος χούλιγκαν και σεσημασμένος για τη δράση του

Ο δράστης είναι σεσημασμένος, καθώς το 2019 είχε συλληφθεί για οπαδική βία και μάλιστα για την υπόθεση εκκρεμεί δίκη. Συγκεκριμένα, είχε μαχαιρώσει ξανά φίλαθλο, με μαχαίρι, πολύ κοντά στο σημείο που δολοφόνησε τον Άλκη Καμπανό. Θεωρείται από τις Αρχές σκληρός χούλιγκαν του ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου / Φωτογραφία: ΕΛ.ΑΣ.

Ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου / Φωτογραφία: ΕΛ.ΑΣ.

Τον 23χρονο βασικό ύποπτο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού αναγνώρισε φίλος του 19χρονου, ο οποίος ήταν παρέα με τον νεαρό που δολοφονήθηκε, ενώ και ο ίδιος χτυπήθηκε από τους δράστες, κατά τη δολοφονική επίθεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments