Lifestyle

Νίκος Κουρκούλης: «Υπήρξε μια περίοδος που αναγκαστήκαμε να ζήσουμε χωριστά με την Κέλλυ Κελεκίδου»

Νίκος Κουρκούλης: «Υπήρξε μια περίοδος που αναγκαστήκαμε να ζήσουμε χωριστά με την Κέλλυ Κελεκίδου»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - toprwino_ant1

Νίκος Κουρκούλης: "Η οικογένειά μου ήταν στην Αυστραλία κι εγώ ήμουν μόνος μου εδώ", είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Ο Νίκος Κουρκούλης πήγε καλεσμένος στο Πρωινό την Τετάρτη και μεταξύ άλλων μίλησε για τις φήμες περί χωρισμού από την Κέλλυ Κελεκίδου που ακούγονται όλα αυτά τα χρόνια. «Είμαστε 18 χρόνια μαζί και 13 χρόνια παντρεμένοι. Έχουμε περάσει μεγάλες δοκιμασίες με την Κέλλυ και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εντάσεις υπήρχαν. Είναι δυνατόν να μην περάσει ένα ζευγάρι κρίση που είναι 20 χρόνια μαζί; «, είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

View this post on Instagram

A post shared by Kelly Kelekidou (@kelekidou_kelly)

Νίκος Κουρκούλης:«Η οικογένειά μου ήταν στην Αυστραλία κι εγώ ήμουν μόνος μου εδώ»

«Δεν χωρίσαμε με την έννοια να μείνουμε σε χωριστά σπίτια, αλλά υπήρξε μια περίοδος που αναγκαστήκαμε εν μέρει γιατί ήταν μια μετάβαση από την Αυστραλία στην Ελλάδα, ήταν κοντά στον ένα χρόνο. Η οικογένειά μου ήταν στην Αυστραλία κι εγώ ήμουν μόνος μου εδώ. Τότε ήταν μια περίοδος που υπήρχαν πιο έντονα σενάρια χωρισμού.», απάντησε ο Νίκος Κουρκούλης.

«Το να ζήσει χώρια δεν είναι θέμα σκέψεων, είναι θέμα δρομολόγησης της ζωής. Αν η ζωή με τα δεδομένα που έχεις δεν σου αρέσει ή δεν ταιριάζει και στους δύο. Μας βγήκε μόνο του αυτό, το να ζήσουμε χώρια», κατέληξε ο Νίκος Κουρκούλης.

Κέλλυ Κελεκίδου: «Με τον Νίκο η γνωριμία μας έγινε όταν ήρθε να φάμε σπίτι μου γεμιστά και μου είπε ότι του θυμίζουν τα γεμιστά της μαμάς του»

Η Κέλλυ Κελεκίδου σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως γνωρίστηκε με τον Νίκο Κουρκούλη:«Με τον Νίκο η γνωριμία μας έγινε όταν ήρθε σπίτι μου να φάμε γεμιστά και μου είπε ότι του θυμίζουν τα γεμιστά της μαμάς του. Πήγα στο σπίτι της πεθεράς μου κι είχε παπουτσάκια κι ήταν ίδια σαν της μαμάς μου. Κι είπα δεν γίνεται να μοιάζουν τόσο οι οικογένειές μας κι αυτό μου έδειξε ότι είχαμε πολλά κοινά στοιχεία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments