Lifestyle

Σακίρα: Απάντησε στην πριγκίπισσα Σάρλοτ αφού ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποκάλυψε ότι αγαπά το “Waka Waka”

Σακίρα: Απάντησε στην πριγκίπισσα Σάρλοτ αφού ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποκάλυψε ότι αγαπά το “Waka Waka”

Πηγή Φωτογραφίας: instagram - shakira

Σακίρα: "Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει η μουσική μου Πριγκίπισσα Σάρλοτ!" έγραψε στο Twitter η περφόμερ.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποκάλυψε πρόσφατα τη γλυκιά του παράδοση να κάνει χορευτικό πάρτι με τα παιδιά του κάθε πρωί και το γεγονός ότι οι νεαροί Κέιμπριτζ έχουν εμμονή με το «Waka Waka» της Σακίρα. Τώρα —χάρη στο δώρο που συνεχίζει να δίνει είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης— η ίδια η Σακίρα ανταποκρίθηκε στην ιστορία. “Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει η μουσική μου Πριγκίπισσα Σάρλοτ!” έγραψε στο Twitter.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Charlotte (@_princess__charlotte)

Αν και ο Δούκας του Κέιμπριτζ άφησε να εννοηθεί ότι όλοι στο σπίτι του απολάμβαναν να κουνάνε τους γοφούς τους στον ύμνο του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2010, το άρθρο που μοιράστηκε η Σακίρα περιείχε μια φωτογραφία της πριγκίπισσας Σάρλοτ, γι’ αυτό πιθανώς απηύθυνε το σχόλιό της στο μικρό κορίτσι.

“Υπάρχουν πολλές κινήσεις των γοφών που συμβαίνουν”, είπε ο δούκας όταν η οικογένεια παίζει το τραγούδι της Σακίρα. «Υπάρχει πολύ ντύσιμο»

Εξήγησε επίσης στο Time to Walk του Apple Fitness+ ότι ο Τζόρτζ και η Σάρλοτ δυσκολεύονται να συμφωνήσουν σχετικά με το ποιος είναι η σειρά να επιλέξουν το soundtrack εκείνο το πρωί. «Τα περισσότερα πρωινά υπάρχει μια τεράστια μάχη μεταξύ της Σάρλοτ και του Τζορτζ για το ποιο τραγούδι παίζεται το πρωί», είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

«Πρέπει, τώρα, βασικά να δώσω προτεραιότητα στο ότι μια μέρα κάποιος το κάνει αυτό και μια άλλη μέρα είναι η σειρά κάποιου άλλου», συνέχισε. “Έτσι ο Τζορτζ παίρνει το χέρι του, μετά η Σάρλοτ την παίρνει. Τέτοια είναι η κραυγή για τη μουσική.”

«Είναι μια πραγματικά χαρούμενη στιγμή»

Ο δούκας συνέχισε περιγράφοντας πόση χαρά πέφτει σε αυτό το καθημερινό τελετουργικό. «Η Σαρλότ, ιδιαίτερα, τρέχει στην κουζίνα με τα φορέματά της και τα πράγματα μπαλέτου και τα πάντα», είπε. «Τρελαίνεται τελείως με τον Λούις να την ακολουθεί τριγύρω προσπαθώντας να κάνει το ίδιο πράγμα.

«Είναι μια πραγματικά χαρούμενη στιγμή όπου τα παιδιά απολαμβάνουν απλώς να χορεύουν, να μπερδεύονται και να τραγουδούν». Τι αξιαγάπητο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments