Trash

Survivor Spoiler 2/02: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Survivor Spoiler 2/02: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε
Survivor Spoiler 2/02: Μια νέα αποχώρηση θα έχουμε στο ριάλιτι σήμερα, Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι. Ποιος παίκτης θα φύγει από την παραλία του Άγιου Δομίνικου;

Άλλο ένα διασκεδαστικό γεμάτο εξελίξεις επεισόδιο του Survivor 2022 θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης 2 Φεβρουαρίου στον ΣΚΑΙ, ενώ την ίδια στιγμή οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης θα πρέπει να αποχαιρετήσουν έναν ή μία από την παραλία της Καραϊβικής. Η μεγάλη απώλεια βεβαία παραμένει εκείνη του Γιώρικα Πιλίδη.

Οι χαμένοι της βραδιάς, πάντως, δεν είναι άλλοι από τους Μαχητές, καθώς όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώηση αυτής της εβδομάδας ανήκουν στη μπλε ομάδα του Survivor 2022. Survivor Spoiler 2/02

Η αποχώρηση έχει χρώμα ΜΠΛΕ

Μετά από τις τελευταίες ψηφοφορίες των παικτών, αλλά και την υπόδειξη του Σπύρου Μαρτίκα που πήρε την ατομική ασυλία, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι μεταξύ άλλων ο: Γιώργος Κατσαούνης, Ανδρέας Ματθαιακάκης και η  Άσπα Πρεδάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες απόψε αποχωρεί, η Άσπα Πρεδάρη. Η παίκτρια θα πρέπει να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της και να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η απώλεια της 23χρονης παίκτριας ενδεχομένως να μην είναι τεράστια, αφού όπως βλέπουμε στα πρόσφατα στατιστικά του Survivor 5 η Άσπα Πρεδάρη αποτελεί την πιο αδύναμη παίκτρια των Μαχητών.

Υπενθυμίζεται, πως όταν ο Σπύρος Μαρτίκας υπέδειξε την Άσπα Πρεδάρη ως την τρίτη υποψήφια, η ίδια είχε σχολιάσει:

“Ο Σπύρος δεν ήρθε ποτέ να μου πει ότι θα με ψηφίσει. Και δικαίωμά του ο καθένας πράττει όπως θέλει. Είχα πει σε πολλούς από τους συμπαίκτες μου ότι θα ψηφιστώ. Το ένστικτό μου δεν έλεγε τον λόγο. Από τη μια πλευρά καταλαβαίνω τη θέση του για το αγωνιστικό κομμάτι γιατί όλοι οι συμπαίκτες μου είναι πολύ καλοί αγωνιστικά, απλά ο λίγο καλύτερος είναι αυτός που θα την πατήσει”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments