Lifestyle

Ρίτα Μορένο: «Προσπάθησα να βάλω τέλος στη ζωή μου» αφού με «κακομεταχειρίστηκε» ο Μάρλον Μπράντο

Ρίτα Μορένο: «Προσπάθησα να βάλω τέλος στη ζωή μου» αφού με «κακομεταχειρίστηκε» ο Μάρλον Μπράντο
Ρίτα Μορένο: «Ήταν ο βασιλιάς των ταινιών… ήταν πραγματικά ένας από τους πιο σεξουαλικούς άντρες στη Γη», είπε. «Ήταν ένας από εκείνους τους πολύ θυελλώδεις έρωτες».

Η Ρίτα Μορένο αποκάλυψε ότι η οκτάχρονη σχέση της με τον Μάρλον Μπράντο ήταν τόσο ασταθής που κάποτε προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Η ηθοποιός του «West Side Story», τώρα 90 ετών, ήταν μαζί με τον ηθοποιό για σχεδόν μια δεκαετία μετά τη συνάντησή της στα γυρίσματα της ταινίας «Désirée» το 1954, όταν ήταν μόλις 22 ετών.

View this post on Instagram

A post shared by Rita Moreno (@theritamoreno)

«Τελικά, ήταν συναρπαστικό να είμαι με τον Μάρλον Μπράντο», είπε η Μορένο στην Jessica Chastain κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του Variety «Actors on Actors». «Ω, Θεέ μου, ήταν συναρπαστικό. Ήταν εξαιρετικός από πολλές απόψεις, αλλά ήταν κακός».

Και πρόσθεσε: «Ήταν κακός όταν επρόκειτο για γυναίκες. Ήμουν τόσο διαφορετικός άνθρωπος τότε. Είχα όλα τα φόντα για ένα χαλάκι». Η νικήτρια του EGOT συνέχισε εξηγώντας ότι ο Μπράντο συχνά προσπαθούσε να της πει ψέματα, αλλά πάντα ήξερε.

View this post on Instagram

A post shared by Rita Moreno (@theritamoreno)

«Θα έλεγα, «Μάρλον, κοίταξέ με.» Και θα άρχιζε να χαμογελάει αυτού του είδους – δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την κακή λέξη – αυτό το χαμόγελο που τρώει κακά. Μπορούσα να τον διαβάσω σαν βιβλίο και γι’ αυτό με αγαπούσε και γι’ αυτό με κακομεταχειριζόταν με τόσους πολλούς τρόπους».

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι «προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή [της] με χάπια στο σπίτι του»

«Δεν καταλάβαινα ότι αν επρόκειτο να σκοτώσω αυτήν την αξιολύπητη, λυπημένη, παταγμένη Ρίτα, η υπόλοιπη Ρίτα θα πήγαινε επίσης μαζί μου», είπε. «Πραγματικά δεν φαινόταν να το καταλαβαίνω αυτό. Αλλά αυτή ήταν η προσπάθεια. Ήταν μια προσπάθεια.»

Το ζευγάρι ήρθε ξανά μαζί στα γυρίσματα της ταινίας του 1969 «The Night of the Next Day» κατά την οποία η Ρίτα Μορένο ισχυρίζεται ότι ο Μάρλον Μπράντο ήθελε να ανανεώσει τη σχέση τους. Αλλά μέχρι τότε η Μορένο ήταν παντρεμένη με τον καρδιολόγο που έγινε διευθυντής Leonard Gordon με τον οποίο έχουν μια κόρη, τη Fernanda.

Στο παρελθόν είχε αναφερθεί στον νικητή των Όσκαρ ως «ο πόθος της ζωής μου»

Ήταν έτοιμος να πάει ξανά», εξήγησε. «Δεν το ήθελα αυτό. Αλλά το έκανε. Έχασε ένα μεγάλο μέρος του εαυτού του, νομίζω. Το καλό του κομμάτι, ο καλός Μάρλον που αγάπησε η Ρίτα. Ήταν πολύ περίπλοκο. Πραγματικά, πολύ περίπλοκο.»

Το 2018, η Ρίτα Μορένο αποκάλυψε στη Wendy Williams ότι κράτησε τη σχέση τους για τόσο καιρό.

«Ήταν ο βασιλιάς των ταινιών… ήταν πραγματικά ένας από τους πιο σεξουαλικούς άντρες στη Γη», είπε. «Ήταν ένας από εκείνους τους πολύ θυελλώδεις έρωτες».

Ο Μπράντο, ο οποίος πέθανε το 2004 σε ηλικία 80 ετών, είχε μια περίπλοκη προσωπική ζωή που περιελάμβανε πολλούς γάμους και έντεκα παιδιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments