Lifestyle

Σεφερλής Τσαβαλιά: Η εντελώς γυμνή φωτογράφιση τους που έμεινε στην ιστορία

Σεφερλής Τσαβαλιά: Η εντελώς γυμνή φωτογράφιση τους που έμεινε στην ιστορία
Σεφερλής Τσαβαλιά: Η εντελώς γυμνή τους φωτογράφιση που έμεινε στην ιστορία

Έλενα Τσαβαλιά και Μάρκος Σεφερλής. Αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα ζευγάρια.

Ίσως και να είναι η εξαίρεση στον κανόνα που θέλει  διάσημα ζευγάρια να έχουν σχέση με ημερομηνία λήξης..

Όμως ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά άντεξαν στον χρόνο, στην καθημερινότητα και στη ρουτίνα….

Με πετυχημένη καριέρα και οι δύο, συναντήθηκαν και εμείς απολαμβάνουμε το «καλλιτεχνικό πάντρεμά τους», που σκορπίζει απλόχερα γέλιο…

Επικές είναι οι μεταμφιέσεις του Μάρκου Σεφερλή στις επιθεωρήσεις που ανεβάζει, ενώ η καλλονή Έλενα συχνά τον συνοδεύει επί σκηνής, με ιδιαίτερα αποκαλυπτικές εμφανίσεις, ακολουθώντας τις επιταγές του εκάστοτε «πιπεράτου» ρόλου που καλείται να ερμηνεύσει, αφού άλλωστε διαθέτει τα προσόντα για να τον υποστηρίξει…

Όμως πέρα από τον ταλέντο τους στην υποκριτική, και τον αλληλοθαυμασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλον (από τα βασικά συστατικά μιας πετυχημένης σχέσης είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο), έχουν και μία ξεχωριστή κοινωνική δράση, και συνεισφέρουν με τον δικό τους τρόπο περνώντας το μήνυμα που πρέπει κάθε φορά..

Όπως όταν πέταξαν τα ρούχα τους και φωτογραφήθηκαν εντελώς γυμνοί.. συμμετέχοντας στην καθιερωμένη γυμνή φωτογράφιση των celebrities για την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS (1η Δεκεμβρίου)!

Δείτε την ολόγυμνη φωτογράφισή τους που έμεινε στην Ιστορία για καλό σκοπό..

Το ζευγάρι συχνά γίνεται στόχος φημών περί χωρισμού με την Ελένη Τσαβαλιά να έχει απαντήσει παλαιότερα:

«Δεν έχω κινηθεί δικαστικά γιατί δεν μπορείς στην Ελλάδα να βρεις άκρη εύκολα. Πρέπει να περάσουν πάρα πολλά χρόνια, να κάνεις πάρα πολλά δικαστήρια – γιατί έχουμε κάνει για άλλο λόγο σε σχέση με το παιδί – να φας τουλάχιστον 5 χρόνια από τη ζωή σου, να τρέχεις στα δικαστήρια , να πληρώνεις και να μην βρίσκεις άκρη», είπε η ηθοποιός και συμπλήρωσε:

«Εμάς μας χωρίζουν από το 2010 και αυτό γιατί σταμάτησα να παίζω στο Δελφινάριο και πήγα διακοπές με το παιδί. Γιατί με το παιδί μέχρι τότε (ο Χάρης γεννήθηκε το 2004) , μέχρι το 2010 δεν είχαμε πάει ποτέ διακοπές. Και λέω τότε στον Μάρκο κάποια στιγμή: «Εμείς δεν έχουμε έχουμε δει ποτέ το παιδί να κάνει μια βουτιά! Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Πρέπει κάποιος αφού δεν μπορούμε και οι δύο, ένας από τους δύο να είναι δίπλα του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments