Ελλάδα

Δολοφονία Καμπανού: Συγκλονίζει φίλος του – «Άσε με εμένα μπαμπά, πήγαινε στον Άλκη»

Δολοφονία Καμπανού: Συγκλονίζει φίλος του – «Άσε με εμένα μπαμπά, πήγαινε στον Άλκη»
Δολοφονία Καμπανού: Ραγίζει καρδιές η μαρτυρία φίλου του Άλκη

Οργή και οδύνη έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η άγρια δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Η δολοφονία αποτέλεσε το αποκορύφωμα μιας σειράς περιστατικών το τελευταίο διάστημα. Εκτός από τον άγρια δολοφονημένο 19χρονο και φίλοι του έχουν πέσει θύματα χούλιγκαν στην περιοχή του Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Η άγρια δολοφονία με οπαδικό υπόβαθρο έφερε μια σειρά ενεργειών από πλευράς Αρχών, που έχουν προχωρήσει σε δύο ακόμη συλλήψεις, εκτός του 23χρονου που αποτελεί τον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης.

Συνολικά, ερευνήθηκαν 13 σύνδεσμοι οπαδών της πόλης σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατασχέθηκαν μαχαίρια, σιδηρογροθιές, λοστοί, ρόπαλα, κράνη και άλλα αντικείμενα.

Πώς έγινε η επίθεση

Φίλοι του αδικοχαμένου Άλκη περιέγραψαν στην ιστοσελίδα voria.gr με λεπτομέρεια τις συγκλονιστικές στιγμές που ακολούθησαν την επίθεση. Η παρέα που δέχτηκε την τυφλή οπαδική επίθεση βρισκόταν το απόγευμα της Δευτέρας σε καφετέρια στην πλατεία της Χαριλάου, «Σταμάτη Καραμανλή», λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης. Στη συνέχεια, ξεκίνησαν να κάνουν βόλτες στην ευρύτερη περιοχή, φτάνοντας τελικά στο σημείο όπου έγινε η δολοφονία.

Δύο αμάξια σταμάτησαν μπροστά από τα παιδιά, τη στιγμή που περπατούσαν και βρίσκονταν επί της οδού Γαζή. Οι επιβαίνοντες τους ρώτησαν «τι ομάδα είναι». Τα παιδιά, που σύμφωνα με πληροφορίες είχε τύχει ξανά στο παρελθόν να δεχθούν τέτοια ερώτηση από άτομα που «ψάχνονταν» για μία οπαδική αφορμή, απάντησαν πως είναι οπαδοί του Άρη, ενώ δεν φορούσαν διακριτικά που παρέπεμπαν στην ομάδα που υποστηρίζουν.

Τότε, τα άτομα που επέβαιναν στα αυτοκίνητα κατέβηκαν από αυτά και ξεκίνησαν να χτυπούν με μανία τους τρεις από τους πέντε της παρέας, καθώς οι δύο πρόλαβαν να διαφύγουν.

«Άσε με εμένα, μπαμπά, πήγαινε στον Άλκη»

Αμέσως στο σημείο, σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο voria.gr άτομα του στενού περιβάλλοντος της παρέας του Άλκη, έφτασε ο πατέρας του Αγ., ο οποίος ενημερώθηκε για το περιστατικό και πήγε πάνω από τον γιο του, ώστε να δει εάν είναι καλά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments