Ελλάδα

Νέος Βουτζάς: Σπίτι «έπεσε» τρία μέτρα χαμηλότερα – Εικόνες σοκ

Νέος Βουτζάς: Σπίτι «έπεσε» τρία μέτρα χαμηλότερα – Εικόνες σοκ
Νέος Βουτζάς: Τρία σπίτια απειλούνται από το να τα καταπιεί το ρέμα, μετά τις τελευταίες βροχές, στην περιοχή του Νέου Βουτζά, καθώς η καθίζηση που αρχικά ήταν 30 πόντοι, έγινε τρία μέτρα.

Τρία σπίτια απειλούνται από το να τα καταπιεί το ρέμα, μετά τις τελευταίες βροχές, στην περιοχή του Νέου Βουτζά, καθώς η καθίζηση που αρχικά ήταν 30 πόντοι, έγινε τρία μέτρα. Να σημειωθεί ότι η περιοχή είχε δέντρα και μετά τις φωτιές με κάθε βροχή σημειώνονταν καθιζήσεις. Πρόκειται για γεωλογικό φαινόμενο στην περιοχή, όπου από παλιά υπάρχει και το ρέμα του Νταού και δεν αποκλείεται να επεκταθεί και να κινδυνεύσουν και άλλα σπίτια.

Νέος Βουτζάς: Τι δήλωσε ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, δήλωσε ότι διολισθαίνει ένα υπόστρωμα του εδάφους, ενώ ειδικοί γεωτέχνες θα διαπιστώσον σήμερα το βάθος που εξελίσσεται αυτή η διαδικασία. Σε πρώτη φάση τέσσερα σπίτια έχουν πρόβλημα μπορεί το γεωλογικό φαινόμενο θα επεκταθεί, αυτό θα το διαπιστώσουν οι γεωτέχνες.

Επίσης ανέφερε ότι επί επταετίας μοιράστηκαν στην περιοχή οικόπεδα χωρίς γεωλογικές μελέτες, αλλά και πως ο Δήμος προσφέρθηκε να βοηθήσει τους κατοίκους των συγκεκριμένων οικιών, αλλά οι απομακρυνθέντες είχαν εναλλακτικές λύσεις στέγασης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments