Καιρός

Καιρός σήμερα Σάββατο 5 Φεβρουαρίου: Γενικά αίθριος από το βράδυ θα αναπτυχθούν νεφώσεις

Καιρός σήμερα Σάββατο 5 Φεβρουαρίου: Γενικά αίθριος από το βράδυ θα αναπτυχθούν νεφώσεις
Καιρός σήμερα Σάββατο 5 Φεβρουαρίου: Προβλέπεται αρχικά καλός καιρός σε όλη τη χώρα με περιορισμένη ορατότητα το πρωί και το βράδυ σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας από αραιές ομίχλες.

Προβλέπεται αρχικά καλός καιρός σε όλη τη χώρα με περιορισμένη ορατότητα το πρωί και το βράδυ σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας από αραιές ομίχλες. Στα νησιά του Ιονίου και τα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα θα υπάρχουν κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες και δεν αποκλείονται λίγες ασθενείς βροχές άνευ σημασίας. Πυκνες ομίχλες εκ νέου τις βραδινές ώρες στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 05 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια 2 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το βράδυ θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και από νότιες διευθύνσεις στα υπόλοιπα πελάγη 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 12 βαθμούς κελσίου σε Θεσσαλία Μακεδονία Θράκη εσωτερικό Ηπείρου και Πελοποννήσου και βόρεια Στερεά ενώ στα υπόλοιπα τμήματα θα φτάσει τους 15 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία: προβλέπεται γενικά καλός καιρός με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και αραιές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα ενώ το πρωί και το βράδυ θα υπάρχουν και τοπικές ομίχλες κυρίως στις ορεινές περιοχές.

Λάρισα: προβλέπεται καλός καιρός με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας λίγες αραιές νεφώσεις και τοπικές ομίχλες γύρω από την πόλη το πρωί και το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ορεινά νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα θαλάσσια βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση με σημαντική εξασθένηση παντού προς το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στο εσωτερικό των νομών Τρικάλων Καρδίτσας και Λάρισας από -3 έως 12 βαθμούς Κελσίου ενώ στην περιοχή Φαρσάλων Μαγνησίας παραθαλάσσια και Σποράδες από -1 έως 14.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments