Ελλάδα

Δολοφονία Άλκη: Τέσσερις νέες συλλήψεις – Συνολικά 10 τα εντάλματα

Δολοφονία Άλκη: Τέσσερις νέες συλλήψεις – Συνολικά 10 τα εντάλματα
Ο πρώην ποδοσφαιριστής που συνελήφθη είναι ο οδηγός του δεύτερου ΙΧ με το οποίο διέφυγαν οι δράστες μετά τη δολοφονία του νεαρού Άλκη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι συλληφθέντες ανήλθαν στους 8. Υπενθυμίζεται ότι συνολικά έχουν εκδοθεί 10 εντάλματα, ωστόσο από τους δύο που αναζητούνται, γνωρίζουμε ήδη ότι ο ένας έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο οδηγός, Γ.Κ. του δεύτερου αυτοκινήτου, το οποίο συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση. Ο Γ.Κ είναι πρώην ποδοσφαιριστής στην παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ, υπάλληλος σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας υποδημάτων και οργανωμένος στη ΘΥΡΑ 4.

Μάλιστα o Γ.Κ είναι φίλος, στο Facebooκ με τον 20χρονο Αλβανό ο οποίος έχει διαφύγει στη χώρα του και καταζητείται.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι συλληφθέντες είναι όλοι νεαροί, Ελληνικής και Αλβανικής καταγωγής. Πρόκειται για επτά Έλληνες και έναν Αλβανό, ηλικίας από 20 έως 23 ετών, ενώ οι τρεις από τους οκτώ έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν την Ελληνική Αστυνομία.

H νέα ανακοίνωση της αστυνομίας για τις 2 νέες συλλήψεις

Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ανακοινώσεων που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία μας και αφορούν σε σύλληψη, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, έξι (6) ατόμων, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο επιπλέον Εντάλματα σύλληψης. Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, ως εμπλεκόμενα στην προαναφερόμενη υπόθεση. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τις 2 επιπλέον συλλήψεις

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, που εκδόθηκε νωρίτερα από την Υπηρεσία μας, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο ακόμη Εντάλματα σύλληψης.

Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου, που έλαβε χώρα στην περιοχή Χαριλάου, την 01-02-2022. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για τις πρώτες 4 συλλήψεις

Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, εκδόθηκαν σήμερα δέκα (10) Εντάλματα σύλληψης. Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις (4) εκ των εμπλεκομένων.

Οι έρευνες συνεχίζονται. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Θεοδωρικάκος: Ζήτημα τιμής η έρευνα να φτάσει μέχρι τέλους

Δηλώσεις μετά τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος αύριο θα παραστεί και στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για τη βία στον αθλητισμό. Ο κ. Θεοδωρικάκος σε μήνυμά του αναφέρει: «Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία, για την δικαιοσύνη ,για την πολιτεία συνολικά, η έρευνα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη να φτάσει μέχρι το τέλος. Να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Αυτό ήταν και είναι το καθήκον του κράτους δικαίου και αυτό γίνεται πραγματικότητα τώρα. Άμεση απόδοση δικαιοσύνης και πρωτοβουλίες για να μπει τέλος σε αυτή την παράλογη βία και τον χουλιγκανισμό».

Στον ανακριτή τη Δευτέρα ο 23χρονος κατηγορούμενος

Αύριο Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή ο 23χρονος ο οποίος συνελήφθη ως πρώτος ύποπτος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Ο 23χροονος, προσήχθη την περασμένη Πέμπτη στον εισαγγελέα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, συμπλοκή με επακόλουθο τον θάνατο, όπως επίσης για παραβάσεις των Νόμων περί Όπλων και Αθλητισμού.

Αμέσως μετά καταδικάστηκε από το αυτόφωρο με ποινή φυλάκισης 4 ετών και 3 μηνών, αλλά και χρηματική ποινή 2.200 ευρώ. Πρόκειται για την πρώτη από μία σειρά ποινές με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτερη αυτή της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Η καταδίκη του αφορούσε στα ευρήματα σε σύνδεσμο οπαδών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά την αστυνομική έφοδο, που οδήγησε και στη σύλληψή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments