Lifestyle

Η νύχτα που η Ριάνα ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύντροφό της

Η νύχτα που η Ριάνα ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύντροφό της

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - badgalriri

Έχουν περάσει 12 χρόνια που η Ριάνα ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον τότε σύντροφό της αλλά πως μπορεί να ξεχάσει κανείς την εικόνα της αμέσως μετά τα χτυπήματα με αίματα.

Δώδεκα μόλις χρόνια έχουν περάσει από την εφιαλτική νύχτα που έζησε η Ριάνα.  Η ποπ τραγουδίστρια βρισκόταν ήδη στην κορυφή των charts του Billboard και ήταν έτοιμη να λάβει ακόμη ένα βραβείο στα 52α Βραβεία Grammy, εντυπωσιάζοντας τόσο το κοινό όσο και τους θαυμαστές της με την υπέροχη φωνή της και τον καυτό χορό της.

Και πράγματι, κατάφερε να προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον αλλά σκόρπισε τεράστια θλίψη, απόγνωση και οργή με την εμφάνισή της. Η διάσημη τραγουδίστρια έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον τότε σύντροφό της, Κρις Μπράουν, με τις φωτογραφίες της  να σου σπαράζουν την καρδιά και να  κάνουν τον γύρω του διαδικτύου.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Η Ριάνα και ο Κρις Μπράουν ήταν από τα πιο χοτ ζευγάρια της Αμερικής, αφού ο έρωτας με την πρώτη ματιά, σύντομα εξελίχθηκε σε ένα love story. Το ζευγάρι  είχε δημιουργήσει τα κομμάτια του αιώνα, όταν εμφανίστηκαν στη σκηνή τη δεκαετία του 2000, με τις επιτυχίες «Pon de Replay» και «Run It» να ηχούν παγκοσμίως, ενώ οι ίδιοι είχα εξομολογηθεί πως γνωρίστηκαν όταν ακόμα ήταν έφηβοι.

Η Ριάνα μόλις είχε ανακαλύψει ότι ο αγαπημένος της σύντροφος κοιμήθηκε με άλλη γυναίκα και αφότου καυγάδισαν, εκείνη ζήτησε να χωρίσουν οριστικά

Οι RnB star εμφανίστηκαν μαζί ως καλοί φίλοι τον Δεκέμβριο του 2005, ωστόσο μόλις τρία χρόνια αργότερα ο τραγουδιστής αποκάλυψε την σχέση τους. Δύο μέρες μετά την εμφάνιση τους στα Grammy του 2008, ο Μπράουν τραγούδησε για τη Ριάνα στα 21α γενέθλιά της, κλείνοντας το ρομαντικό του τραγούδι με ένα τρυφερό φιλί προς εκείνη.

Δεν πέρασε αρκετός καιρός και το αγαπημένο ζευγάρι εντοπίστηκε από τους παπαράτσι σε χαλαρές διακοπές στα Μπαρμπέιντος, από όπου έχει καταγωγή η Ριάννα, χωρίς να κρύβουν το ατελείωτο πάθος τους. Τόσο η Ριάνα, όσο και ο Κρις Μπράουν δήλωναν ευτυχισμένοι που είχε ο ένας τον άλλον στο πλευρό του.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Την ημέρα των Grammy του 2009, ανακοινώθηκε ότι το ζευγάρι, που επρόκειτο να εμφανιστεί μαζί, δεν θα ανέβαινε ποτέ στη σκηνή. Και ενώ άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες με το γιατί τελικά δεν εμφανίστηκαν να παραλάβουν τα βραβεία τους, έσκασε σαν βόμβα  πως ο τραγουδιστής ξυλοκόπησε βάναυσα την 22χρόνη τότε τραγουδίστρια, το προηγούμενο βράδυ.

Οι αποκαρδιωτικές φωτογραφίες της Ριάννα με μώλωπες στο πρόσωπο, πρησμένα μάτια και αίματα στα χείλη προκάλεσαν φρίκη και οργή. Ο λόγος; Η Ριάνα μόλις είχε ανακαλύψει ότι ο αγαπημένος της σύντροφος κοιμήθηκε με άλλη γυναίκα και αφότου καυγάδισαν, εκείνη ζήτησε να χωρίσουν οριστικά.

Καταδικάστηκε σε πενταετή αναστολή και 1.400 ώρες κοινωφελούς εργασίας

Η οργή του Μπράουν δεν είχε τελειωμό. Σε μια ένορκη δήλωση, ένας ντετέκτιβ του Λος Άντζελες είπε ότι ο Μπράουν γρονθοκόπησε επανειλημμένα τη Ριάννα στο πρόσωπο και το χέρι, δαγκώνοντας ακόμη και το αυτί της ενώ έκαναν ελιγμούς με το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόντουσαν. Όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε, της έκανε κεφαλοκλείδωμα με αποτέλεσμα να χάνει σιγά σιγά τις αισθήσεις της καθώς προσπαθούσε να απελευθερωθεί. Μάλιστα, σύμφωνα με την μαρτυρία της τραγουδίστριας, βγαίνοντας με από το αυτοκίνητο, εκείνος ούρλιαζε ότι θα την σκότωνε.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Τον Μάρτιο του 2009, ο Μπράουν κατηγορήθηκε για κακούργημα μετά τον καβγά με τη Ριάνα. Παραδέχθηκε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε πενταετή αναστολή και 1.400 ώρες κοινωφελούς εργασίας. Η Ριάννα είχε εξομολογηθεί ότι ο Κρις Μπράουν ήταν «η πρώτη αληθινή της αγάπη», γι’ αυτό και τον συγχώρεσε. Παραδόξως, η τοξική σχέση του ζευγαριού διαλύθηκε οριστικά το 2013.

View this post on Instagram

A post shared by BREEZY (@chrisbrownofficial)

Το 2015 η Rihanna μίλησε στο «Vanity Fair» για την κακοποίηση που υπέστη χωρίς να μασά τα λόγια της: «Πολλές γυναίκες, πολλά νεαρά κορίτσια το υφίστανται. Το ίδιο και πολλά αγόρια. Δεν είναι ένα θέμα που πρέπει να κρύψεις κάτω από το χαλί. Κανείς δεν θέλει να θυμάται ότι έπεσε θύμα κακοποίησης. Κανείς δεν θέλει να το παραδεχτεί».

Από την πλευρά του ο Κρις Μπραούν χρόνια μετά το σκάνδαλο είχε πει χαρακτηριστικά:

“Δεν είμαι εγώ αυτός. Το μισώ. Θα με στοιχειώνει για πάντα“, λέει για τις στιγμές που βλέπει τις εικόνες με το χτυπημένο πρόσωπο της Riri. Όπως αφηγείται, οι δυο τους είχαν πάει σε ένα πάρτι, στο οποίο βρισκόταν και η εν λόγω κοπέλα, χωρίς κανείς τους να το ξέρει. Η Rihanna δεν τον πίστευε ότι δεν γνώριζε για την παρουσία της γυναίκας εκεί κι έτσι έφυγαν από το πάρτι και τσακώθηκαν στο αυτοκίνητο. “Με μισούσε. Μετά από αυτό, δοκίμασα τα πάντα. Δεν την ένοιαζε, απλά δε με εμπιστευόταν μετά από αυτό. Από εκεί και πέρα όλα πήραν την κάτω βόλτα, είχαμε τσακωμούς λεκτικούς, και όχι μόνο. Και από τις δύο μεριές. Την αγαπώ τη Rihanna, αλλά θα είμαι ειλικρινής – παλεύαμε ο ένας με τον άλλον, με χτυπούσε, τη χτυπούσα κι εγώ, αλλά ποτέ δεν ήμασταν εντάξει. Φτάναμε πάντα σε ένα σημείο που το συζητούσαμε και αναρωτιόμασταν “τι στο διάολο κάνουμε;“.

Ναρκωτικά, σεξ, και εκδίκηση μετά από όσα πέρασε

H νέα από τα Μπαρμπέιντος είναι ένα σύγχρονο πρότυπο καθώς μπορεί να έχει δεχτεί σωματική κακοποίηση από τον τότε αγαπημένο της αλλά έχει καταρρίψει ένα σημαντικό ρεκόρ. Έχει καταφέρει να μείνει στο No1 του Billboard Hot 100 για 59 εβδομάδες, μια θέση  που ανήκε στους ιστορικούς Beatles. Μόνη που πρέπει να ρίξει από το θρόνο πλέον μια άλλη ντίβα, η Mariah Carey που έχει μείνει στην κορυφή για 79 συνολικά εβδομάδες.

Η Rihanna αν και πλέον έχει αποσυρθεί από την μουσική βιομηχανία και ασχολείται με καλλυντικά και εσώρουχα κανείς δεν μπορεί να ξχάσει το ιστορικό video του Needed Me τη χυμώδη φιγούρα της, περίπου, γυμνή.

Η βία είναι πρωταγωνιστής, η Rihanna είναι γυμνή, το piercing στο στήθος της σε πρώτο πλάνο, οι χυμώδεις καμπύλες της χωρίς διάθεση να κρυφτούν, οπλίζει, στοχεύει, σκοτώνει και αφήνει στο πέρασμα της τους Beatles να αποχαιρετούν ένα ρεκόρ χρόνων φυσώντας καπνό στο θύμα.

Η Rihanna δώρισε 15 εκατομμύρια δολαρία για το καλό του πλανήτη

«Σήμερα δεσμεύουμε 15 εκατομμύρια δολάρια για το κίνημα που αφορά τη δικαιοσύνη για το κλίμα, σε συνεργασία με 18 οργανισμούς στις ΗΠΑ και την Καραϊβική», αναφέρει – μεταξύ άλλων- το Clara Lionel Foundation, που έχει ιδρύσει η Rihanna.

Έμπρακτα δείχνει την οικολογική συνείδησή της και το άγχος της για την κλιματική αλλαγή η Rihanna παρότι τα όσα έχει περάσει.

Η δήλωση της Rihanna για την οικολογική δράση της

«Οι κλιματικές καταστροφές, οι οποίες αυξάνονται σε συχνότητα και ένταση, δεν επηρεάζουν όλες τις κοινότητες το ίδιο, με κοινότητες έγχρωμων και νησιωτικών εθνών να αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο βάρος της κλιματικής αλλαγής», δήλωσε στο Associated Press.

Βέβαια το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος καθώς η τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδάκι και τα έχει αφήσει όλα πίσω της. Το μόνο που προέχει αυτή τη στιγμή είναι το έμβρυο στην κοιλιά της.

Η 33χρονη σταρ περιμένει το πρώτο της παιδί με τον ράπερ A$AP Rocky, σύμφωνα με το People. Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» το ζευγάρι να κάνει βόλτα στη Νέα Υόρκη το σαββατοκύριακο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments