Lifestyle

Αφγανιστάν: Η απίστευτη ιστορία διάσημης πορνοστάρ – Ο πατέρας της σχεδίαζε να τη σκοτώσει

Αφγανιστάν: Η απίστευτη ιστορία διάσημης πορνοστάρ – Ο πατέρας της σχεδίαζε να τη σκοτώσει

Πηγή Φωτογραφίας: Facebook - Yasmena Ali

Αφγανιστάν: Η 28χρονη Γιασμίνα Άλι μιλάει για την «απόδραση» της από την καταπιεστική της οικογένεια, τον γάμο της με έναν Εβραίο και τη δύναμη που αντλεί από την δουλειά της.

Η Yasmeena Ali είναι 28 ετών και όπως δήλωσε και η ίδια σε μια συνέντευξή της στο New York Post, δεν τρομάζει εύκολα. Πορνοστάρ στο επάγγελμα μίλησε για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει από τότε που άφησε πίσω το Αφγανιστάν, τη θρησκεία και την οικογένειά της αλλά και για τα πλεονεκτήματα που έχει η δουλειά της.

«Έμεινα έκπληκτη όταν άρχισα να εργάζομαι σε αυτόν τον κλάδο με το πόσο καλά αμείβονται οι γυναίκες συγκριτικά με άντρες συμπρωταγωνιστές τους. Πολλές φορές γυναίκες σε άλλους κλάδους με μεγαλύτερα προσόντα και εμπειρία δεν έχουν ίδιο μισθό ή σεβασμό με άνδρες συναδέλφους τους», είπε η Ali.

Από το Αφγανιστάν στις ερωτικές ταινίες

Η Ali, η οποία έχει πλέον πάνω από 9 εκατομμύρια προβολές στο Pornhub, γεννήθηκε στην Καμπούλ το 1993. Μετά από χρόνια ζωής υπό την καταπιεστική κυριαρχία των Ταλιμπάν, μετανάστευσε στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένειά της στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Σύμφωνα με την Toronto Sun , στον πατέρα της δόθηκε άσυλο στο Ηνωμένο Βασίλειο επειδή παρείχε μεταφραστικές υπηρεσίες σε βρετανικά και αμερικανικά στρατεύματα κατά τη διάρκεια μαχών στη Μέση Ανατολή.

Ωστόσο, η Ali δεν βρήκε τη ζωή στην Αγγλία εύκολη, λέγοντας ότι ένιωθε ασφυκτικά μεγαλώνοντας σε ένα αυστηρό μουσουλμανικό νοικοκυριό. Ως έφηβη δραπέτευσε από την οικογένειά της και παντρεύτηκε με τον Εβραίο φωτογράφο Ντέιβιντ Κοέν. Απαρνήθηκε τη θρησκεία της, ξεκίνησε την καριέρα της ως πορνοστάρ.

Η σύλληψη του πατέρα της και τα σχέδια για την δολοφονία της

Το 2020 η Ali έγινε πρωτοσέλιδο σε πολλές εφημερίδες, όταν ο πατέρας της Μοχάμεντ Πάτμαν και ο εξάδελφός του, Ντάρια Καν Σάφι συνελήφθησαν για φερόμενη συνωμοσία στη δολοφονία της επειδή «ντρόπιασε την οικογένεια» με την ενασχόλησή της με το πορνό αλλά και επειδή παντρεύτηκε έναν Εβραίο.

Εικάζεται ότι τον Αύγουστο του 2018, ο Μοχάμεντ Πάτμαν ταξίδεψε για τη Σλοβακία και έψαχνε μανιωδώς την κόρη του. Επαγγελματίας εκτελεστής φέρεται να είχε δηλώσει πως θα σκότωνε την Ali για 70.000 δολάρια. Σύμφωνα με την Post, έχει ξεκινήσει η νομική διαδικασία για την έκδοση του Πάτμαν και του εξαδέλφου του στη Σλοβακία.

«Δεν έχω καμία επαφή με την οικογένειά μου και δεν μου έχουν πει απευθείας πώς νιώθουν για την καριέρα μου. Οι γονείς μου πάντα με γέμιζαν με φόβο. Θεός, κόλαση, και τιμωρίες», είπε η ίδια.

Ο πατέρας μου απείλησε να με σκοτώσει επειδή αμαύρωσα το Ισλάμ και το Αφγανιστάν, την αφγανική κουλτούρα και την τιμή της οικογένειας», συνέχισε η 28χρονη η οποία δεν πιστεύει πια στον Θεό.

«Στην τελική, είναι η ζωή μου και δεν με ενδιαφέρουν οι αντιδράσεις στην καριέρα μου. Ακολουθώ την καρδιά μου και κάνω ό,τι θέλω γιατί είναι η ζωή μου, το σώμα μου και δικαίωμά μου», δήλωσε η ίδια για το επάγγελμά της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments