Lifestyle

Γιώργος Βελισσάρης – Οικογένεια: «Δε με ήθελε ούτε ο πεθερός, ούτε η πεθερά, έκλεψα 3 φορές την γυναίκα μου»

Γιώργος Βελισσάρης – Οικογένεια: «Δε με ήθελε ούτε ο πεθερός, ούτε η πεθερά, έκλεψα 3 φορές την γυναίκα μου»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - giorgosvelissarisofficial

Γιώργος Βελισσάρης - Οικογένεια: «Ήταν 15 χρονών, ήταν δικαιολογημένο, η γυναίκα μου στα 16,5 χρόνια της έκανε το πρώτο μας παιδί».

Ο Γιώργος Βελισσάρης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τη γυναίκα του που γέννησε όταν ήταν 16,5 ετών το πρώτο τους παιδί, τους θαυμαστές που τον ακολουθούν σε όποιο μαγαζί εμφανίζεται, ενώ ως τολμηρός χειμερινός κολυμβητής, έκανε και μία βουτιά ζωντανά.

«Είμαι χειμερινός κολυμβητής, δεν χάνω μπάνιο, από την καραντίνα ξεκίνησα. Και η γυναίκα μου είναι χειμερινή κολυμβήτρια, μόνο που έξω θέλει μπουρνούζι και μέσα στολή», είπε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής απολαμβάνοντας τη θάλασσα.

View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Velissaris (@giorgosvelissarisofficial)

Γιώργος Βελισσάρης: «Η γυναίκα μου στα 16,5 χρόνια της έκανε το πρώτο μας παιδί»

«Δε με ήθελε ούτε ο πεθερός, ούτε η πεθερά, αλλά με ήθελε η γυναίκα. Την έκλεψα 3 φορές την γυναίκα μου. Ήταν 15 χρονών, ήταν δικαιολογημένο. Η γυναίκα μου στα 16,5 χρόνια της έκανε το πρώτο μας παιδί. Η γυναίκα μου πάντα με ηρεμεί», πρόσθεσε στη συνέχεια για την γυναίκα του.

«Ήμουν κτηνοτρόφος και μετά έγινα τραγουδιστής. Περπατούσα 2 ώρες για να πάω σχολείο, πριν πήγαινα στα πρόβατα. Έχω αρμέξει, κουρέψει πρόβατα, αλλά ποτέ δεν έχω σφάξει», ανέφερε για τα δύσκολα  παιδικά του χρόνια, ενώ σχετικά με το πώς ξεκίνησε η καριέρα του με το τραγούδι ο Γιώργος Βελισσάρης απάντησε ότι «Ήρθε ένας κι έπαιξε κλαρίνο στο χωριό, είπα δυο τραγούδια και από εκεί ξεκίνησα το τραγούδι».

Γιώργος Βελισσάρης: «Μου έχουν πάρει θαυμαστές το ρολόι και το παντελόνι μου»

«Όταν ακούω ότι είμαι ο “Σάκης Ρουβάς του δημοτικού”, το θεωρώ υπερβολή, αλλά είναι καλοδεχούμενο. Έχουν κάνει τατουάζ το όνομά μου, μου έχουν πάρει θαυμαστές το ρολόι και το παντελόνι μου», περιέγραψε σχετικά με ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του.

«Ακούω μόνο βυζαντινή μουσική. Στο αμάξι ακούω μόνο λειτουργίες», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Βελισσάρης, ο οποίος στα αμέσως επόμενα επαγγελματικά του σχέδια έχει τουρ στο εξωτερικό όπως είπε, «Θα κάνω περιοδεία στην Αυστραλία και την Αμερική».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments