Lifestyle

Τζένη Μπότση – Καταγγελία: «Όταν τον έβλεπα στον δρόμο πάθαινα τρόμο»

Τζένη Μπότση – Καταγγελία: «Όταν τον έβλεπα στον δρόμο πάθαινα τρόμο»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - jennybotsi

Τζένη Μπότση - Καταγγελία: «Πάντα στις δουλειές μου, όταν ερχόταν η μέρα της επίσημης πρεμιέρας, έλεγα "δεν θέλω να έρθει αυτός". Το έβαζα σαν όρο» εξομολογείται η ηθοποιός.

Η Τζένη Μπότση κάθισε στον καναπέ του Πρωινού στο ξεκίνημα της εβδομάδας και πολύ σύντομα η ατμόσφαιρα έγινε ηλεκτρισμένη όταν η κουβέντα πήγε στην καταγγελία που έχει κάνει σε γνωστό σκηνοθέτη. Η Φαίη Σκορδά λύγισε στον αέρα όταν η ηθοποιός  μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στο παρελθόν.

«Στην οικογένειά μου είχα πει ότι έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και θα βγω να το καταγγείλω. Τους είπα από ποιον άνθρωπο, αλλά δεν τους είπα λεπτομέρειες. Δυστυχώς, τις λεπτομέρειες τις έμαθαν από την τηλεόραση και ήταν πολύ συγκινητικό και για τη μητέρα μου και για τον πατέρα μου.

View this post on Instagram

A post shared by Jenny Botsi (@jennybotsi)

Μόλις με είδαν στην τηλεόραση, η μαμά μου μού ζήτησε συγγνώμη γιατί δεν με είχε μεγαλώσει έτσι ώστε να μπορέσω να της το πω από την αρχή. Από την άλλη, ήταν μια κοινωνία πολύ διαφορετική από τη σημερινή. Εγώ φοβόμουν ότι αν το πω στη μαμά μου δεν θα με αφήσει να ξαναπαίξω στο θέατρο. Ότι δεν θα αφήσει ξανά ούτε να δω θέατρο. Δεν φταίει όμως κι εκείνη, το έκανε με όλη της την αγάπη και θύμωσα που μου ζήτησε συγγνώμη».

Τζένη Μπότση: «Εγώ έχω πάρει τη συγγνώμη της κοινωνίας και αυτό μου αρκεί»

«Όταν μου συνέβη, φοβόμουν ότι μπορεί να μου ξανασυμβεί και φοβόμουν ότι ο ίδιος άνθρωπος μπορεί να μου κάνει κάτι άλλο. Όλα αυτά τα χρόνια τον έβλεπα τυχαία σε κάποια πρεμιέρα. Όταν τον έβλεπα ξαφνικά στον δρόμο, πάθαινα τρόμο, πανικό, έκλαιγα, πάθαινα κρίση πανικού. Μου έχει τύχει να είμαι σε γύρισμα και να περάσει από τον δρόμο και μου λένε οι συνάδελφοί μου ότι αυτό που επαναλάμβανα συνέχεια είναι «γιατί;». Γιατί με ταράζει τόσο πολύ μετά από τόσα χρόνια. Γιατί δεν το έχω φτιάξει μετά από τόσα χρόνια;», πρόσθεσε η Τζένη Μπότση και αποκάλυψε στη συνέχεια:

«Πάντα στις δουλειές μου, όταν ερχόταν η μέρα της επίσημης πρεμιέρας, ‘έλεγα δεν θέλω να έρθει αυτός’, το έβαζα σαν όρο. Ξεκινήσαμε 3 και γίναμε 21 οι γυναίκες που βιώσαμε το ίδιο περιστατικό από τον ίδιο άνθρωπο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments